Nūjas.lv janvāra mēneša spēlētājs - Rugājs

13.02.2014

nujas.lv.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta vīriešu 2.līgas janvāra mēneša labāko spēlētāju. Par labāko 2. līgas pagājušā mēneša florbolistu atzīts komandas "Rīgas Stradiņa Universitāte" uzbrucējs Reinis Rugājs, laureātam balva tiks pasniegta sadarbībā ar uzņēmumu Nūjas.lv.

 

Florbola komanda "Rīgas Stradiņa Universitāte" ar uzbrucēju Reini Rugāju sastāvā janvārī aizvadīja četras spēles, trijās no tām izcīnot uzvaru. Studenti savā laukumā ar 10:5 uzvarēja FK "Jūrmala" (Rugājam 4 (3+1) punkti) un ar 6:5 pārspēja "Rīgas Lauvas/Saulkane S" (Rugājam 3 (2+1) punkti), bet viesos vispirms ar 8:9 piekāpās "Ķekavas Bulldogs" florbolistiem (Rugājam 2 (1+1) punkti), toties pēc tam ar 20:5 sakāva "Ropažu Raķetes" (Rugājam 7 (5+2) punkti).

 

Reinis Rugājs janvārī guvis 16 (11+5) punktus, bet visā sezonā viņam 49 (31+18) punkti un savas komandas otrā rezultatīvākā spēlētāja gods. "Rīgas Stradiņa Universitāte" iekļuva izslēgšanas spēlēs un ceturtdaļfināla pirmajā mačā ar 9:5 uzvarēja FK "Irlava/Avant" florbolistus.

 

Nūjas.lv balvas ieguvēji 2013./2014.g. sezonā

Mēnesis

Vīriešu 2. līga

Oktobris

Rihards Krauklis (Koknese)

Novembris

Klāvs Bošs (FK Valka

Decembris

Uģis Feldmanis (Līgatne)

Janvāris

Reinis Rugājs (Rīgas Stradiņa Universitāte)

 

 Nūjas.lv

SF
JUGLASCIEMS