Vidzemes florbola čempionātā veiksmīgi cīnās "Kodums" un "Valmiera U16"

06.01.2014

vfc_logo_zils.jpg

5.janvārī tika aizvadītas piecas spēles Vidzemes florbola čempionātā. Pie divām uzvarām divos mačos tika "Kodums" un "Valmiera U16", bet pie viena panākuma - komanda "Farm club".

 

Pirmajā mačā "Farm club" ar 6:4 pieveica "Togosports.com". Turnīrā vēl nezaudējusī "Farm club" spēli sāka pārliecinoši, izvirzoties vadībā ar 3:0. Turpinājumā cīņa izlīdzinājās ne vien laukumā, bet arī uz tablo, taču "Farm club" prasmīgi spēja noturēt spēles sākumā iegūto pārsvaru un svinēja 7. uzvaru šosezon - 6:4.

 

Pie divām svarīgām uzvarām tika "Valmiera U16" florbolisti, kas pirmajā mačā, tiekoties ar "Togosports.com", ieguva triju vārtu pārsvaru, taču pamanījās to zaudēt. Tikai mača 37.minūtē Edvards Voldemārs Kažmers guva uzvaras vārtus, nodrošinot panākumu ar 5:4. Otrajā mačā valmierieši tikās ar turnīra pastarīšiem - "Police class" florbolistiem. "Valmieras U16" pārsvars bija milzīgs ne tikai laukumā, bet arī uz tablo - mačs noslēdzās ar rezultātu 17:5.

 

Tāpat pie divām vērtīgām uzvarām tika arī komanda "Kodums". Pirmajā mačā "Kodums" spēkojās ar "Valmiera U18" un vienubrīd nonāca vadībā ar 5:2, taču pēc pirmā perioda vairs tikai 5:4. Otrajā periodā abas komandas sāka spēlēt izteiktu aizsardzības florbolu, gūstot tikai pa vieniem vārtiem. Mačs noslēdzās ar 6:5 "Kodums" labā. Otrajā spēlē "Kodums" pārliecinoši kontrolēja spēles gaitu mačā ar "Police class", bet beigās pārliecinoša uzvara ar 8:3.

SF
JUGLASCIEMS