LFS un AVEX sveic izlases labākās florbolistes

28.12.2013

lfs_avex_jurusawww.jpg

Šodien Rīgā, Brīvības ielā 169, notika svinīgs pasākums, kura laikā Latvijas Florbola savienība (LFS) un uzņēmums AVEX sadarbībā ar SONY pārstāvniecību Latvijā pateicās sieviešu florbola izlases spēlētājām, kuras īpaši izcēlušās nesen Čehijā notikušajā pasaules čempionātā, kurā mūsu valstsvienība izcīnīja augsto 5.vietu.

 

AVEX sadarbībā ar SONY pārstāvniecību Latvijā katras mūsu izlases spēles labākajai spēlētājai, kā arī tām florbolistēm, kuras kādā no pasaules čempionāta spēlēm guva trīs vai vairāk vārtus ("hat-trick"), pasniedza speciālu balvu no SONY augstākās kvalitātes tehnikas klāsta. Balvas saņēma: Santa Torstere (labākā mačā Latvija – Šveice), Aija Kuncīte (labākā mačā Latvija – Norvēģija), Luīze Biļinska (labākā mačos Latvija – Čehija un Latvija – Polija), Diāna Isjomina (labākā mačā Latvija – Slovākija), Lauma Višņevska (labākā mačā Latvija – Zviedrija) un Edīte Bankava (labākā mačā Latvija – Norvēģija). Par "hat-trick", kas tika gūti mačā pret Polijas izlasi, pie balvām tika Līga Garklāva un Luīze Biļinska. Īpašo balvu par visa čempionāta laikā demonstrēto sniegumu saņēma Baiba Juruša un vārtsardze Lauma Višņevska, kura deva neatsveramu ieguldījumu kopējā rezultātā.

 

Pasākuma laikā tika apbalvoti arī pasaules čempionāta gaitā notikušo LFS rīkoto florbola konkursu uzvarētāji. Viņiem balvā izlases krekli ar visu spēlētāju autogrāfiem, diviem no uzvarētājiem tika arī SONY fotokameras no AVEX.

 

AVEX (Tavs Audio-Video Experts)

 

Foto: Renārs Buivids


JUGLASCIEMS