Nūjas.lv novembra spēlētājs – Klāvs Bošs

05.12.2013

nujas.lv.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta vīriešu 2. līgas mēneša spēlētāju. Par labāko 2. līgas florbolistu novembrī atzīts FK "Valka" uzbrucējs Klāvs Bošs, laureāts tiks apbalvots sadarbībā ar uzņēmumu Nūjas.lv.

 

Florbola komanda "Valka" ar uzbrucēju Klāvu Bošu sastāvā novembrī aizvadīja piecas spēlēs, četrās no tām izcīnot uzvaru, kas valcēniešiem ar 22 punktiem ļāva izvirzīties 2. līgas Vidzemes grupas vadībā. FK "Valka" pēcspēles metienos ar 8:7 pārspēja Kocēnu "Rubene"2 (Bošam viena rezultatīva piespēle), ar 8:4 uzvarēja "Impar Limbaži - Liepupe" (Bošam četri gūti vārti), ar 7:10 piekāpās "Valmiera/BSS" florbolistiem (Bošam 3 (2+1) punkti un labākā spēlētāja tituls), grupas līderu duelī ar 9:4 sakāva Stalbes komandu "Pārgauja 2" (Bošam vēlreiz 3 (2+1)), kā arī ar 10:6 revanšējās valmieriešiem (Bošam 3 (2+1) punkti.

Valcēnietim Klāvam Bošam šosezon jau 31 (16+15) punkts, kas savākts deviņās spēlēs. Arī šovakar pagājušā mēneša labākais spēlētājs dosies laukumā, lai FK "Valka" rindās aizvadītu kārtējo spēli – viesos pret Kocēnu "Rubene 2".

 

Nūjas.lv balvas ieguvēji 2013./2014.g. sezonā

Mēnesis

Vīriešu 2. līga

Oktobris

Rihards Krauklis (Koknese)

Novembris

Klāvs Bošs (FK Valka

 

 Nūjas.lv

SF
JUGLASCIEMS