Sporta Punkts spēlētāji novembrī – Džigure un Pētersons

04.12.2013

splogo.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta 1.līgas pagājušā mēneša labākos spēlētājus. Par labāko sieviešu 1.līgā atzīta uzbrucēja Monika Džigure (Rīgas Lauvas), bet vīriešu 1.līgā – uzbrucējs Artūrs Pētersons (Apelsīns/Talsi). Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu Sporta Punkts.

 

Sieviešu florbola komanda "Rīgas Lauvas" ar Moniku Džiguri sastāvā novembrī aizvadīja divas spēles, pagarinot savu uzvaru sēriju līdz septiņām. Rīdzinieces ar 6:2 pieveica LiepU (Džigurei 4 (2+2) punkti), kā arī ar 4:3 pārspēja "Irlava/Tukums" florbolistes (Džigurei divi gūti vārti). "Rīgas Lauvas" ar septiņiem panākumiem septiņos mačos ir pārliecinoša 1.līgas līdere, bet M.Džigure ar sešās spēlēs gūtiem 23 (19+4) punktiem ir rezultatīvākā līgas spēlētāja. Jāpiebilst, ka Džigure ir starp Latvijas sieviešu U19 izlases kandidātēm.

 

Vīriešu 1.līgas Centra grupas līdere ar 11 spēlēs izcīnītām deviņām uzvarām ir komanda "Apelsīns/Talsi", kuras uzbrucējs Artūrs Pētersons šosezon guvis jau 28 (19+9) punktus. Novembrī talseniekiem bija četras spēles: pagarinājumā ar 5:4 tika pieveikta "Kuldīga", ar 9:3 uzvarēta komanda "Jelgavas novads" (Pētersonam 5 (3+2) punkti), ar 13:6 pārspēta "Babīte" (Pētersonam 3 (2+1) punkti un labākā spēlētāja tituls), kā arī ar 4:2 uzvarēti "Kurši 2" florbolisti (Pētersonam 3 (1+2) punkti). Savā komandā A.Pētersons ir rezultatīvākais, bet visā līgā viņam šobrīd trešā rezultatīvākā spēlētāja gods.

 

Sporta Punkts balvas ieguvēji 2013./2014.g. sezonā

MĒNESIS

SIEVIEŠU 1. LĪGA

VĪRIEŠU 1. LĪGA

Oktobris

Kristīne Kirilova (Rīgas Lauvas)

Reino Ješēvics (LU/FS Masters)

Novembris

Monika Džigure (Rīgas Lauvas)

Artūrs Pētersons (Apelsīns/Talsi)

 

Sporta Punkts

JUGLASCIEMS