Vidzemes čempionātā pārliecinoši turpina "Valka"

06.11.2013

vfc_logo_zils.jpg

Aizvadītajā nedēļā Vidzemes Florbolā čempionātā norisinājās vairāki interesanti notikumi: pirmā sarkanā kartīte, principiāli dueļi un Valkas komandas dominance. Viss liecina par to, ka čempionāts tiešām ir sācies un nebūs garlaicīgs.

 

Trešdienas spēles divējādi izvērtās komandām "Valka" un "Police class". Ja viena svinēja divas pārliecinošas uzvaras (ar 8:2 tika pieveikti STK florbolisti un 8:1 pret "Police class"), tad otrai klājās grūtāk - pirmajā spēlē zaudējums jau pieminētajai Valkas komandai. Šī spēle ieies vēsturē, jo tika piešķirta pirmā sarkanā kartīte sezonā, kas policistam Arnim Priedem liedza piedalīties nākamajā spēlē pret "Togosport.com" florbolistiem. Jāatzīst, ka šajā spēlē "Police class" jau demonstrēja pārliecinošāku sniegumu, taču tas neatturēja pretiniekus svinēt pirmo uzvaru sezonā ar 6:3.

 

Interesanti, ka "Valka" ir nostiprinājusies ne tikai pirmajā vietā kopvērtējuma tabulā, bet tās spēlētāji Roberts Līviņš un Vladislavs Ņikiforovs ir līderi arī rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ar attiecīgi 14 un 10 gūtiem punktiem.

 

Citās spēlēs "Farm club" ar 12:3 pieveica STK komandu, kā arī ar rezultātu 8:2 uzvarēja "ViA" florbolistus. Savukārt "Coyote-Inčukalns" sākumā ar rezultātu 4:2 uzvarēja "Valmiera U16", bet vēlāk piekāpās vecākajiem "Valmiera U18" jauniešiem ar rezultātu 4:5.

 

Šobrīd turnīrā ir trīs komandas, kas vēl nav zaudējušas nevienu punktu – "Valka", "Farm club" un "Gulbene". Šajās brīvdienās turnīrā būs pauze, bet spēles atsāksies pavisam drīz. Seko līdzi jaunumiem floorball.lv mājaslapā, kā arī tviterī @TogoSport.

SF
JUGLASCIEMS