"Coyote Inčukalns" sezonu sāk ar sudrabu

28.10.2013

p1320042.jpg

Florbola komanda "Coyote Inčukalns" šajā sezonā jau aizvadījusi divas spēles Vidzemes čempionātā, kā arī piedalījusies starptautiskā turnīrā Igaunijā. Visās spēlēs komanda demonstrēja pārliecinošu sniegumu.

 

Pirmās spēles Vidzemes čempionātā notika 20.oktobrī Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, kur "Coyote Inčukalns" mērojās spēkiem ar komandām no Valmieras - STK un ViA. Pirmajā spēlē pret STK inčukalnieši pirmie zaudēja vārtus (vārtos Ričards Dage), bet tas komandai lika mobilizēties.Neatbildot uz pretinieka provokācijām, inčukalnieši izmantoja skaitliskos vairākumus un pārņēma spēles iniciatīvu savās rokās. Tas deva pozitīvu rezultātu un spēle beidzās ar "Coyote Inčukalns" florbola komandas uzvaru – 5:3.

 

Otrajā spēlē pret ViA klājās mazliet grūtāk, jo pretiniekiem tā bija pirmā spēle, bet mūsu komandai – jau otrā. Jau spēles sākumā inčukalnieši (vārtos Ģirts Jakovickis) nonāca zaudētāju lomā ar diviem zaudētiem vārtiem. Tomēr īstajā brīdī trenera Ģirta Bunkus izmantotais pusminūtes pārtraukums komandai deva iespēju mobilizēties un mainīt spēles taktiku – spēlēt pacietīgāk, izmantojot pretinieka kļūdas. Tālāk spēle ritēja mūsu komandas ar "Coyote Inčukalns", tika gūti trīs vārti un mačs noslēdzās ar uzvaru – 3:2.

 

26.oktobrī "Coyote Inčukalns" florbola komanda devās uz Valgu (Igaunija), kur notika starptautiskais "Salming" florbola turnīrs. Tajā piedalījās astoņas komandas – pa trijām no Igaunijas un Latvijas, bet vēl divas – no Krievijas. Inčukalna komanda turnīru uzsāka pārliecinoši un šādu spēli demonstrēja visa tā garumā. Visās septiņās spēlēs ielaisti tika tikai trīs vārti. Finālā "Coyote Inčukalns" tikās ar Sanktpēterburgas komandu "Rosbank Sharks", kura turnīra laikā arī lielisku sniegumu, nezaudējot nevienā spēlē. Tas bija arī likumsakarīgi, jo šajā komandā spēlēja divi Krievijas florbola izlases florbolisti.

 

Mūsu komanda finālspēlē pret pieminēto Sanktpēterburgas komandu pat bija vadībā, tomēr viena neuzmanības kļūda ļāva pretinieku komandas rezultatīvākajam spēlētājam izlīdzināt rezultātu 2:2. Turnīra labākā komanda tika noskaidrota pēcspēles soda metienos, kuros veiksmīgāki izrādījās pretinieki - 3:2. "Coyote Inčukalns" florbola komanda mājās pārveda sudraba medaļu, kas ir ļoti labs rezultāts.

 

Visu Vidzemes čempionāta spēļu rezultātus un komandas sastāvu, kā arī statistiku var apskatīt Latvijas Florbola federācijas mājas lapā www.floorball.lv.

 

Uzmanību! Inčukalna florbola komanda "Coyote Inčukalns" aicina interesentus izveidot komandas logo, iesūtot tos komandas trenerim Ģ.Bunkum uz e-pastu: girts.bunkus@gmail.com. Labākajam logo autoram neliela veicināšanas balva!

 

Informāciju sagatavoja:

Jana Bunkus

SF
JUGLASCIEMS