Šovakar trīs interesantas vīriešu Virslīgas spēles

11.10.2013

00011.jpg

Kamēr Cēsu "Lekrings" Slovākijā turpina cīņu par EuroFloorball kausu, Latvijā šovakar turpināsies vīriešu Virslīgas cīņas – spēles notiks Rīgā, Ķekavā un Valmierā, no Vidzemes Olimpiskā centra paredzēta arī interneta TV tiešraide, ko nodrošinās portāls Sportacentrs.com.

 

Pulksten 19:30 FBK "Valmiera/ViA" - "Ulbroka/FS Masters" (Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā)
FBK "Valmiera/ViA" (6.v.) četrās spēlēs izcīnījis divas uzvaras. Pēdējā mačā valmierieši ar 3:7 atzina Virslīgas līderes "Rubenes" pārākumu. Divi rezultatīvākie Valmieras spēlētāji ir Mārtiņš Kājiņš un Mārcis Mednis – katram pa sešiem punktiem. Vārtsargs Renārs Arājs atvairījis 79.09 % pretinieku metienu.
"Ulbroka/FS Masters" (8.v.) jaunajā sezonā līdz šim aizvadījusi tikai vienu spēli – viesos ar 6:3 pieveikta "Talsi/Triobet". Edgars Augstkalns, kurš šajā mačā sargāja ulbrokiešu vārtus, šobrīd ir sekmīgākais Virslīgas vārtsargs – 86.36 % atvairītu metienu. Ulbrokas komandas vienīgajā spēlē rezultatīvākie bija Kaspars Šķēls un Edgars Zeidlers – pa diviem punktiem.
Spēles tiešraide internetā: ŠEIT.

 

Pulksten 20:15 "Ķekava" – SK "Pārgauja" (Ķekavas sporta namā)
"Ķekava" (4.v.) četrās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras, lai gan abos pēdējos mačos panākumi nenāca viegli – tikai ar vienu vārtu pārsvaru tika pārspēta gan čempione "Lekrings" (12:11), gan pastarīte "Talsi/Triobet" (5:6). Ķekaviešu uzbrukuma līderis Ēriks Akulovs ar 11 punktiem ir viens no rezultatīvākajiem visā līgā, bet no vārtsargiem labāk veicies Ivaram Dišereitam, kurš atvairījis 80.70 % pretinieku metienu.
Stalbes SK "Pārgauja" (14.v.) arī nospēlējis četrus mačus, bet pie uzvarām vēl nav ticis. Savā pēdējā spēlē stalbieši viesos ar 2:5 piekāpās Virslīgas debitantei "Madonai". Visvairāk punktu (6) šobrīd savācis Lauris Ābols, bet vārtsargs Ģirts Priedītis atvairījis 73.85 % pretinieku metienu.

 

Pulksten 20:30 FK "Rīga" - "Ķekavas Bulldogi" (Rīgas Olimpiskajā sporta centrā)
FK "Rīga" (5.v.) pēc savas atgriešanās Virslīgā piedzīvoja divus zaudējumus, bet nu rīdziniekiem ir jau divas uzvaras pēc kārtas. Pēdējā no tām – savā laukumā pār "Bausku" ar 9:3. Rīgas komandas uzbrucējs Alvis Dāle ar 12 (6+6) punktiem ir viens no rezultatīvākajiem visā Virslīgā. FK "Rīga" vārtsargs Edgars Jemeļjanovs atvairījis 82.46 % metienu.
"Ķekavas Bulldogi" (12.v) sezonu sākusi ar punkta atņemšanu "Bauskai", bet turpinājumā piedzīvoja četrus zaudējumus, pēdējo no tiem savā laukumā pret Kocēnu "Rubeni" – 4:10. Ķekaviešu uzbrukuma līderis ir Matīss Jansons, kuram jau 10 punktu, bet vārtsargs Edgars Gailītis atvairījis 79.45 % pretinieku metienu.

SF
JUGLASCIEMS