Artis Malkavs: "Pretinieki mūs ne ar ko nepārsteidza."

09.10.2013

malkavs_artis.jpg

"Lekringa" treneris Artis Malkavs pēc uzvaras EuroFloorball kausa izcīņas turnīra pirmajā spēlē pār Žilinas FB "Grasshoppers" (5:2) ar savas komandas sniegumu kopumā ir apmierināts.

 

Treneris uzsver, ka panākuma pamatā ir tas, ka florbolisti samērā precīzi izpildīja uzdoto spēles plānu. Protams, mača laikā sevišķi pirmajā periodā, cēsniekiem netrūka kļūdu, bet tas ir izskaidrojams ar uztraukumu, sākot tik svarīgu turnīru, kā arī ar to, ka nepieciešams laiks, lai pierastu pie laukuma seguma un citiem apstākļiem.

 

Kā uzskata A.Malkavs, Cēsu "Lekrings" šajā mačā visās jomās bija pārāks par saviem pretiniekiem. Slovāki spēlēja tieši tā, kā no viņiem tika gaidīts, pretinieki pilnīgi ne ar ko nepārsteidza. Īpašus un regulārus draudus cēsnieku vārtiem "Grasshoppers" nespēja radīt. Savukārt no "Lekringa" florbolistiem treneris vēlētos daudz augstāku vārtu gūšanas momentu realizācijas procentu. Iespēju iemest vārtus Cēsu florbolistiem bija pietiekoši daudz, nepiedodami liels skaits metienu gāja pretinieku vārtiem secen.

JUGLASCIEMS