Veterānu Līgā triumfē "LINO.lv/STARTER"

14.04.2013

lino.jpg

Ar finālspēlēm Kocēnu sporta namā noslēdzies 9. Latvijas Florbola čempionāts veterāniem. Jau astoto reizi par valsts čempioni kļuva komanda "LINO.lv/STARTER".

 

Izslēgšanas spēlēs piedalījās astoņas labākās no kopumā 14 veterānu Līgas komandām. Ceturtdaļfinālā "EKSKURZEME" ar 7:0 sagrāva FK "Taizels", "Alusvēderi" ar 2:1 pārspēja "Silarozes-Aizkraukle", "Lekrings Sr." ar 7:4 uzvarēja "Smilšukastes", bet "LINO.lv/STARTER" tikai mača galotnē atspēlējās un ar 6:5 pieveica "RUBENI".

 

Pusfinālā "EKSKURZEME" ar 5:2 uzvarēja "Alusvēderus", bet "LINO.lv/STARTER" ar 2:1 pārspēja "Lekrings Sr.". Spēlē par 7.vietu "RUBENE" ar 5:3 uzvarēja "Silarozes-Aizkraukle" florbolistus, 5.vietu ieguva FK "Taizels", kas ar 5:0 sakāva "Smilšukastes".

 

Bar bronzas medaļnieci kļuva komanda "Alusvēderi", kas 2:1 pieveica "Lekrings Sr.". Uzvaras vārti Jāņa Kārkliņa kontā. Čempionu kausu izcīnīja "LINO.lv/STARTER", kas finālā ar 2:0 uzvarēja "EKSKURZEMI". Golus jau spēles sākumā iemeta Agris Grandovskis un Elvis Sakārnis, bet čempionu vārtus neskartus nosargāja Guntars Grandovskis.

 

Čempionāta rezultatīvākie spēlētāji: Artis Malkavs (Lekrings Sr.) ar 56 (28+28), Agris Grandovskis (LINO.lv/STARTER) ar 53 (34+19) un Jānis Freivalds (Lekrings Sr.) ar 45 (32+13) punktiem. Veiksmīgākais vārtsargs – Ritvars Kremers (Lekrings Sr.), kurš atvairījis 88.28 % pretinieku metienu.


SF
JUGLASCIEMS