"Lielvārdei" zelts ZU-12 vecuma grupā

20.05.2012

kauss121.jpg

Ar komandas "Lielvārde" uzvaru pār "Ķekavas Bulldogiem" (7:5) noslēdzies Latvijas čempionāts florbolā bērniem un jauniešiem vecuma grupā ZU-12. Bronzas medaļas izcīnīja "Talsi/Krauzers 1999/2000" florbolisti, kuri izšķirošajā spēlē ar 6:2 pieveica "AUTO-JUMS/Telms U12" (Irlava).

 

Maču par čempionu titulu, kas notika Ķekavā, izcili veiksmīgi uzsāka jaunie lielvārdieši – kuru pirmie divi uzbrukumi noslēdzās ar diviem vārtu guvumiem, ļaujot "Lielvārdei" izvirzīties vadībā ar 2:0. "Ķekavas Bulldogi" gan ātri atguvās un jau pirmā perioda vidū panāca 3:2 savā labā. Kad abas komandas devās pirmajā pārtraukumā, rezultātu tablo vēstīja par kaujiniecisku neizšķirtu – 3:3. Otrās trešdaļas sākumā vēlreiz vadībā izvirzījās ķekavieši (4:3), bet līdz otrajam pārtraukumam vadības grožus spēja pārņemt "Lielvārdes" florbolisti – 5:4. Pēdējā periodā lielvārdieši guva vēl divus vārtus, kamēr mājiniekiem padevās tikai viens precīzs raidījums – 7:5. "Ķekavas Bulldogus" neglāba arī vārtsarga maiņa pret sesto laukuma spēlētāju mača pēdējās minūtēs – lielvārdieši savu pārsvaru nosargāja un varēja svinēt uzvaru ar 7:5. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Niks Blumfelds ar 5 (3+2) punktiem, bet pa diviem vārtiem guva Rūdis Žukelis, kuram arī labākā spēlētāja tituls, un Arvo Vītoliņš. Par labāko ķekaviešu komandas sastāvā tika atzīts Klāvs Jansons, kura kontā 3 (2+1) punkti, ar 2 (1+1) rezultativitātes punktiem izcēlās Renāts Degins.

 

Spēlē par bronzas godalgām rezultātu atklāja "Talsi/Krauzers 1999/2000" spēlētāji (1:0), bet irlavnieki drīz vien panāca neizšķirtu – 1:1. Pēc pirmā perioda talseniekiem minimāls pārsvars – 2:1. Otrās trešdaļas laikā "Talsi/Krauzers 1999/2000" guva vēl divus vārtus (4:1), tikpat arī pēdējā periodā, kurā "AUTO-JUMS/Telms U12" atbildēja ar vienu precīzu raidījumu – 6:2. Uzvarētāju rindās ar četriem vārtu guvumiem izcēlās Jānis Ragovskis, pa diviem rezultativitātes punktiem guva Adrians Muzikants – Spēlmanis un Viesturs Rubenis. Abus vārtus Irlavas komandas labā guva Kristers Švāns.


JUGLASCIEMS