FK "Ādaži" un FK "Madona" turpina uzvarēt

09.02.2012

adazi12.jpg

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1. līgā aizvadītās nedēļas nogalē notika trīs spēles. Centra reģionā "Jelgavas novads" ar 4:3 pārspēja "Ķekavas Bulldogu", kārtējo uzvaru izcīnīja FK "Ādaži", apspēlējot "Jelgavas novadu" ar 11:5, bet Vidzemes reģionā FK "Madona" ar 13:0 sagrāva FK "Kalsnava".

 

3. februārī tika aizvadīta viena spēle, kurā "Ķekavas Bulldogs" uzņēma "Jelgavas novadu". Pirmais periods beidzās ar 1:0 mājinieku labā, bet jau pēc otrās trešdaļas rezultāts uz tablo rādīja neizšķirtu - 2:2. Pēdējā perioda laikā jelgavnieki bija ieguvuši divu vārtu pārsvaru - 4:2, bet mājiniekiem izdevās vienus vārtus atspēlēt (3:4). Neko vairāk ķekavieši gan nepaspēja - ar 4:3 uzvaru svinēja "Jelgavas novads". No Ķekavas komandas par labāko spēlētāju tika atzīts Atis Upenieks, bet uzvarētāju vienībā - Dāvis Čiekurs.

 

5. februārī notika divas spēles. Pirmajā mačā FK "Madona" savā laukumā ar 13:0 sagrāva FK "Kalsnava". Uzvarētāju komandā rezultatīvākais ar pieciem vārtu guvumiem bija Rihards Dainis, bet par labāko spēlētāju tika atzīts Renārs Vārsbergs. FK "Kalsnava" rindās labākā spēlētāja godu izpelnījās Edgars Liepiņš. Otrajā dienas spēlē FK "Ādaži" uzņēma "Jelgavas novadu" un izcīnīja septiņpadsmito uzvaru pēc kārtas – 11:5. Uzvarētāju komanda ar "hat-trick" izcēlās divi spēlētāji - Gatis Miglāns un Jānis Boroduška. Par labāko spēlētāju ādažnieku sastāvā tika atzīts Gatis Miglāns, bet no Jelgavas novada vienībā - Gatis Zeps.

 

Informāciju sagatavoja:

Kristīne Manteniece

SF
JUGLASCIEMS