Liepājnieki viesos salauž "Rubenes" pretestību un uzvar pagarinājumā

14.12.2019

kursi_kopa_19.jpg

Otro spēli pēc kārtas ELVI florbola līgā vīriešiem pretinieku pārsvaru likvidēja, kā arī izcīnīja uzvaru un divus punktus Liepājas komanda "Kurši/Ekovalis", kas šovakar Kocēnos ar 6:5 papildlaikā pārspēja vietējo "Rubeni". Uzvaras vārtus pagarinājuma vidū iemeta Kaspars Klamers.

 

Liepājas komanda "Kurši/Ekovalis", kas šosezon lielāko tiesu ir starp četrām labākajām turnīra komandām, šovakar viesojās Kocēnos pie "Rubenes", kas arī pavisam noteikti pretendē uz dalību izslēgšanas spēlēs, lai gan tabulā bija noslīdējusi uz septīto pozīciju. Jau pirmo sešu minūšu laikā vadībā ar 2:0 izvirzījās kocēnieši, kuru rindās ar precīziem metieniem izcēlās Ingars Matisons un Ivo Balodis. 15.minūtē liepājnieks Ingars Jansons vienus vārtus atguva (1:2), taču pēc pirmā perioda mājiniekiem atkal bija divu vārtu pārsvars – 3:1. Otrās trešdaļas sākumā "Rubene" panāca pat triju vārtu pārsvaru (4:1), bet līdz otrajam pārtraukumam liepājnieki spēja atjaunot neizšķirtu rezultātu – 4:4. Pēdējā periodā abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, turklāt atspēlēties atkal nācās viesiem. Tikai 57.minūtē liepājnieks Gints Siliņš atjaunoja neizšķirtu rezultātu – 5:5 un pagarinājums. Pagarinājuma 3.minūtē ar vārtu guvumu izcēlās Kaspars Klamers, nodrošinot komandai "Kurši/Ekovalis" uzvaru ar 6:5 un divus punktus turnīra tabulā.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma izšķirošo vārtu autors Kaspars Klamers, kuram šajā mačā tas bija vienīgais rezultativitātes punkts. Viņa komandas biedram Gintam Siliņam 2 (1+1) punkti, bet reultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Edgars Freimanis. Par labāko starp kocēniešiem atzina Andri Jēkabsonu, kurš izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Viņa komandas biedram Ingaram Matisonam 2 (1+1) punkti, bet Matīss Celms guva divus vārtus. Liepājas komanda pēc šīs uzvaras ar 23 punktiem joprojām ieņem 4.vietu, bet "Rubene" ar 16 punktiem atkāpās uz astoto pozīciju.

SF
JUGLASCIEMS