Debitantei "Irlavai/Avant" otrā uzvara – pieveikta "Lekrings"

12.10.2019

irlava_gols_019.jpg

Jau otro uzvaru izcīnījusi ELVI florbola līgas vīriešiem debitante "Irlava/Avant", kas šovakar, viesojoties pie titulētās Cēsu komandas "Lekrings", bija pārāka ar 4:3. Izšķirošos vārtus pamatlaika 55. minūtē guva Emīls Krūmiņš.

 

Pirms nedēļas debitante "Irlava/Avant" svinēja pirmo uzvaru Virslīgā, savā laukumā ar 13:3 sakaujot komandu "Ogres Vilki". Šovakar Irlavnieki viesojās pie Cēsu "Lekringa", kas iepriekšējā kārtā viesos spēja sagādāt zaudējumu čempionei "Lielvārdei/Fat Pipe" – 3:2. Cēsnieku un irlavnieku savstarpējā mača rezultātu 5. minūtē atklāja mājinieks Roberts Zande (1:0), bet jau 10. minūtē sekoja viesu komandas uzbrucēja Ričarda Gruziņa atbilde – 1:1. Līdzsvars uz rezultātu tablo bija arī gan pēc pirmā perioda (2:2) un pēc otrā – 3:3. Pēdējā trešdaļā tika fiksēts tikai viens gols – 55. minūtē Mareka Stančika piespēli uzvaras vārtu guvumā pārvērta Emīls Krūmiņš – 4:3.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Ulvis Ansbergs, kurš atvairīja 25 no 28 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie viņa komandā bija Emīls Krūmiņš un Mareks Stančiks – katram pa 2 (1+1) punktiem. Cēsu komandā par labāko spēlētāju tika atzīts Roberts Zande, kurš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Pēc šī panākuma "Irlava/Avant" ar sešiem punktiem ieņem 9. vietu turnīra tabulā, bet "Lekrings" ar deviņiem punktiem atrodas 6. vietā.


SF
JUGLASCIEMS