"Rubene" pārliecinoši tiek galā ar "Ķekavu"

06.01.2019

rubene_gaugere.jpg

Vienīgajā šodien notikušajā ELVI florbola līgas sievietēm spēlē čempione "Rubene" (Kocēni) viesojās pie ambiciozās komandas "Ķekava". Cīņas otrajā pusē kocēnietes salauza mājinieču pretestību un svinēja pārliecinošu panākumu ar 11:5. Rezultatīvākā starp "Rubenes" florbolistēm ar 5 (4+1) punktiem bija Laura Gaugere.

 

"Ķekava" un "Rubene" šosezon jau bija tikušās divas reizes, turklāt abi mači notika Kocēnu sporta namā. Pirmajā spēlē ar 3:1 uzvarēja ķekavietes, bet otrajā kocēnietēm izdevās revanšēties ar 4:3. Šīsdienas mača rezultātu jau 4.minūtēs pašā sākumā atklāja "Rubene", kad precīzs metiens padevās Evitai Rudzītei (1:0). Pēc pirmā perioda viešņām bija divu vārtu pārsvars, jo ar vārtu guvumu izcēlās arī Virslīgas rezultatīvākā spēlētāja Laura Gaugere – 2:0. 30.minūtē savu nulli no rezultātu tablo beidzot nodzēsa arī ķekavietes Agneses Brolišas personā – 1:2. Tomēr pēc otrās trešdaļas Kocēnu komandai bija jau triju vārtu pārsvars – 4:1. Pēdējā perioda laikā "Ķekavas" spēlētājas guva četrus vārtus, bet "Rubene" spēja atbildēt ar septiņiem goliem un varēja svinēt ļoti pārliecinošu uzvaru ar 11:5.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Simona Grāpēna, kura izcēlās ar "hat-trick". 3 (2+1) rezultativitātes punkti arī Evitai Rudzīte, pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Lība Daija Mikova un Rebeka Laure, bet pati ražīgākā ar 5 (4+1) punktiem bija Laura Gaugere. Par labāko starp ķekavietēm atzina komandas debitanti Klintu Mārtiņjēkabu, kura ar 2 (1+1) punktiem bija rezultatīvākā Ķekavas komandā. Pēc šīs uzvaras "Rubenei" turnīra tabulā jau 22 punkti un 2.vieta. Ķekavietēm joprojām 18 punktu un trešā pozīcija.

SF
JUGLASCIEMS