"Rubene" uzvar "buldodzes" un pakāpjas uz 2. vietu

15.12.2018

rubene_egle_18.jpg

Pirmajā no divām šodien paredzētajām ELVI florbola līgas sievietēm spēlēm čempione "Rubene" Kocēnos uzņēma "Ķekavas Bulldogs" florbolistes. Mača vidū rezultāts vāl bija neizšķirts (2:2), bet atlikušajā laikā uzbrukumā ievērojami produktīvāk darbojās kocēnietes, kas svinēja uzvaru ar 9:5. "Rubenes" rindās ar "hat-trick" izcēlās Paula Egle. Pēc šī panākuma čempiones ar 19 punktiem turnīra tabulā pakāpās uz otro pozīciju.

 

Kocēnu "Rubene" ar "Ķekavas Bulldogs" šajā sezonā tikās otro reizi. Pirmajā mačā, kas notika Ķekavā, kocēnietes bija ievērojami pārākas, sakaujot savas pretinieces ar 16:1. Šīsdienas mačs bija ievērojami sīvāks. Rezultātu 13.minūtē atklāja "Rubenes" uzbrukuma līdere Laura Gaugere (1:0), bet jau nākamajā minūtē ķekaviete Kristiāna Grāvīte atjaunoja neizšķirtu – 1:1. Pēc pirmā perioda laukuma saimniecēm bija vienu vārtu pārsvars – 2:1. 31.minūtē vārtus guva "Ķekavas Bulldogs" florboliste Nikola Biezuma – 2:2. Līdz otrās trešdaļas beigām ar trim vārtiem atbildēja Kocēnu komanda, izvirzoties vadībā ar 5:2. Pēdējā periodā viešņām lauzt spēles gaitu neizdevās, tāpēc "Rubene" varēja svinēt uzvaru ar 9:5.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju sastāvā saņēma Paula Egle, kura bija guvusi trīs vārtus. Madarai Adamanei 3 (1+2) punkti, bet Rebeka Laure iemeta divus golus. Par labāko starp ķekavietēm atzina divu vārtu autori Kristiānu Grāvīti, 2 (1+1) punkti viņas komandas biedrenei Annai Mūrniecei. Pēc šīs uzvaras "Rubenei" turnīra tabulā jau 19 punktu un kāpiens uz 2.vietu. Komandai "Ķekavas Bulldogs" pagaidām septiņi punkti un 5.vieta.

SF
JUGLASCIEMS