Čempioni atspēlējas un izglābjas Liepājā

24.11.2018

ulbroka_blinds_18.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem čempione "Betsafe Oxdog Ulbroka" šodien viesojās Liepājā pie komandas "Kurši/Ekovalis", kas šosezon savā laukumā bija izcīnījusi tikai uzvaras. Daudz netrūka, lai liepājnieki pārspētu arī ulbrokiešus, tomēr čempioniem izdevās atspēlēties pamatlaikā un gūt panākumu pēcspēles metienos – 11:10. Neapturams ulbrokiešu rindās bija Atis Blinds, kuram šajā mačā 5 (3+2) rezultativititātes punkti.

 

Pie Liepājas komandas "Kurši/Ekovalis", kas šosezon savā laukumā bija guvusi tikai uzvaras, viesojās kaimiņiene turnīra tabulā - čempione "Betsafe Oxdog Ulbroka". Liepājnieki jau no paša sākuma izrādījās neviesmīlīgi, gūstot trīs vārtus pēc kārtas – 3:0. Pa golam iemeta Edgars Freimanis, Kaspars Klamers un Ričards Dēvits. Pirmā perioda pēdējo divu min;ušu laikā viesiem izdevās panākt izlīdzinājumu – 3:3, ar vārtu guvumiem izcēlās Kaspars Šķēls, Rolands Kovaļevskis un Kristers Eglītis. Pēc otrās trešdaļas minimāls pārsvars jau bija ulbrokiešiem – 7:6. Pēdējo periodu ar trim goliem pēc kārtas sāka laukuma saimnieki – 9:7. Tomēr Ulbrokas florbolistiem izdevās atspēlēties un vēlreiz atjaunot neizšķirtu – 10:10, divus pēdējos vārtus iemeta pieredzējušais Atis Blinds. Pagarinājumā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienu sērijā savas iespējas izmantoja trīs ulbrokieši (Kaspars Šķēls, Ainārs Juškēvičs un Edžus Ceriņš), kamēr Liepājas komandas labā vārtus guva tikai divi spēlētāji – Mihails Kostusevs un Gints Siliņš. Ulbrokieši varēja svinēt smagi nākušu uzvaru ar 11:10 un turnīra tabulā ierakstīt vēl divus punktus.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Kaspars Šķēls, kurš izcēlās ar "hat-trick". Pa trim rezultativitātes punktiem guva arī Edžus Ceriņš un Rolands Kovaļevskis, 2 (1+1) punkti Kristeram Eglītim, bet rezultatīvākais ar 5 (3+2) punktiem bija Atis Blinds. Par labāko starp liepājniekiem atzina Miķeli Krūmu, kura kontā 3 (1+2) punkti. 3 (2+1) punkti Kasparam Klameram, bet pa četriem punktiem guva Gints Siliņš un Mihails Kostusevs.

 

Videointervijas: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS