Turnīrā "Latvian Open" spēlēs Latvijas junioru izlases kandidāti

24.08.2018

o_1cavjrai16ac10b61761ro6a3f6h.jpg

Valmierā notiekošo starptautisko florbola turnīru "Latvian Open 2018" kā labu iespēju gatavoties savam pasaules čempionātam izmantos Latvijas vīriešu U19 izlases kandidāti, kuri ar divām komandām cīnīsies vīriešu Elites grupā. Šodien abas junioru komandas tiksies savā starpā.

 

Latvijas junioru izlases galvenais treneris Ainārs Juškēvičs pirmajā jeb Sarkanajā komandā iekļāvis V.Kasjaņenko, M.Rūsu-Jansonu, A.Kuratņiku, M.Januševski, J.Ragovski, U.Dūniņu, K.Laugali, K.Jansonu, R.Deginu, E.Krūmiņu, V.Rubeni, M.Morozovu, R.Žukeli un R.Zandi. Otrajā jeb baltajā komandā spēlēs D.Zvejnieks, A.Imbovics, E.Kleistrovs, V.Cīrulis, S.Jēgers, S.Dimza, I.Taratutins, M.Muižnieks, D.Tvoronovičs, A.Budreika, M.Švēdenbergs, A.Savins, M.Celms un K.Šmits.

 

Latvijas vīriešu U19 florbola izlase gatavojas pasaules čempionātam, kas 2019. gada maijā norisināsies Kanādas pilsētā Halifaksā. Iepriekšējā tāda līmeņa turnīrā, kas 2017. gada pavasarī notika Zviedrijā, mūsu juniori nodemonstrēja atzīstamu sniegumu, izcīnot piekto vietu pasaulē.

 

Spēļu kalendāram, protokoliem un statistikai iespējams sekot turnīra oficiālajā mājaslapā www.latvianopen.com. Dažādas aktualitātes tiks publicētas arī turnīra TwitterFacebook un Instagram profilos.

 

Ieejas maksa uz vienas dienas spēlēm Vidzemes Olimpiskajā centrā ir 3.00 eiro. Bērniem un jauniešiem, kuri nav sasnieguši 16 gadu vecumu ieeja bez maksas. Spēles Kocēnu sporta namā visiem interesentiem būs iespējams vērot bez maksas.

 

"Latvian Open 2018" ir iekļauts Starptautiskās Florbola Federācijas (IFF) vasaras elites turnīru sarakstā. Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šoreiz turnīra spēles notiek uz trim laukumiem, kas aprīkoti ar "Gerflor" grīdas segumu.

 

Turnīru organizē biedrība "Latvijas Florbola savienība" un biedrība "Florbola centrs" sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību, Kocēnu novada pašvaldību un Vidzemes Olimpisko centru.

SF
JUGLASCIEMS