Aicina pieteikties OXDOG vasaras nometnei

10.03.2018

102_l.jpg

Jau devīto vasaru pēc kārtas biedrība LINO.LV rīkos populāro vasaras florbola nometni, kurā pulcējas jaunie florbolisti no visas Latvijas. Arī šajā vasarā OXDOG florbola vasaras nometne norisināsies Kocēnu sporta centrā, kurā ir radīti vislabvēlīgākie apstākļi sportošanai un atpūtai.

 

Varam lepoties ar jaunajiem florbolistiem, kuri piedalījušies vairākās mūsu rīkotajās nometnēs, bet pēc tam debitējuši jauniešu un pieaugušo Latvijas izlasēs, kā arī rādījuši atzīstamus sniegumu Latvijas čempionāta Virslīgā. Piemēram, Artūrs Jurševskis, Toms Bitmanis, Pauls Erenbots, Olafs Zvīnis, Rolands Kovaļevskis, Klāvs Ozoliņš, Leo Lapiņš, Ričards Dēvits, Monika Džugure un daudzi citi.

 

2018. gada vasaras nometnes treneru komanda: Jurijs Fedulovs (komandas "Rīgas Lauvas", Latvijas sieviešu un U19 meiteņu izlases galvenais treneris), Jānis Inģists (komandas "Rubene" galvenais treneris, Kocēnu sporta skolas treneris, Latvijas sieviešu izlases treneris), Ainārs Juškēvičs (U19 Latvijas vīriešu izlases galvenais treneris, jauniešu komandu "FS Masters/Ulbroka" treneris), Juris Zilberts (komandas "Rubene" spēlētājs un Kocēnu sporta skolas treneris), Linda Līce (komandas "Rubene", Latvijas izlases spēlētāja un Kocēnu sporta skolas trenere), Pauls Erenbots (komandas "Lekrings" spēlētājs, "CPSS/Lekrings" treneris), Roberts Trepšs (Komandas "Rubene" vārtsargs un Kocēnu sporta skolas treneris), Jolanta Tauriņa -Ieveniece (komandas "Rubene", Kocēnu sporta skolas un Latvijas izlases fizioterapeite).

 

"OXDOG Vasaras Nometnes 2018" treneru saraksts vēl tiks papildināts. Aicinām pieteikties 8 – 18 gadus vecus florbolistus ar vai bez priekšzināšanām florbolā.

 

 

Pirmajā nedēļā no 17. jūnija līdz 22. jūnijam nometne būs paredzēta jaunākajiem (8 – 12 gadus vecajiem) florbolistiem, bet no 9. jūlija līdz 14. jūlijam - vecākiem dalībniekiem.

 

Pirmie desmit pieteikušies dalībnieki no katras grupas piedalīsies izlozē, kurā būs iespēja laimēt OXDOG jaunās sezonas florbola nūju, kā arī visas nometnes laikā dalībniekiem būs iespēja iegādāties inventāru ar 50% atlaidi no OXDOG. Būs arī speciāls piedāvājums no nometnes sadarbības partnera – ASICS (sporta apavu ražotāja).

 

Reģistrācija līdz 5. jūnijam: ŠEIT

 

Izmantotie resursi:

www.lino.lv

SF
JUGLASCIEMS