Rozīte un Gruziņš - mēneša labākie spēlētāji 1. līgā

27.12.2017

myfloorball.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu 1. līgas labākos spēlētājus novembrī. Šo godu nopelnījuši divi uzbrucēji - Jūlija Rozīte no Kocēnu komandas "Rubene 1" un Ričards Gruziņš no "Irlavas/Avant". Balva laureātam tiks pasniegta sadarbībā ar uzņēmumu "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "MY FLOORBALL".

 

Sieviešu florbola komanda "Rubene 1" ar Jūliju Rozīti uzbrukuma smailē novembrī aizvadīja četras spēles, visās tiekot pie panākuma. Kocēnietes viesos ar 5:4 papildlaikā pārspēja Rīgas "FK NND/RJTC" (Rozītei 3 (2+1) punkti), ar 8:3 un 6:2 pieveica "Rēzeknes BJSS" (pirmajā mačā Rozītei 5 (3+2) punkti un labākās spēlētājas gods, bet otrajā - 3 (1+2) punkti), kā arī savā laukumā ar 12:7 uzvarēja "Ķekavas Bulldogs" florbolistes (Rozītes kontā divi goli). Jūlija Rozīte ar desmit spēlēs gūtiem 30 (14+16) punktiem ir otrā rezultatīvākā savā komandā, bet Kocēnu "Rubene 1" ar 12 spēlēs izcīnītiem 35 punktiem ir pārliecinoša turnīra līdere.

 

Vīriešu florbola komanda "Irlava/Avant" ar Ričardu Gruziņu ierindā novembrī piedalījās četrās spēlēs, trijās no tām svinot uzvaru. Irlavnieki viesos ar 15:5 sagrāva "Saulkalni" (Gruziņam 7 (4+3) punkti), ar 9:10 atzina FK "Roja Rauda Print" pārākumu (Gruziņa kontā četri goli un labākā spēlētāja balva), savā laukumā ar 17:7 sakāva Cēsu "Lekrings1" (Gruziņam 7 (4+3) punkti), kā arī viesos ar 7:4 uzvarēja "RSU/Babīti" (Gruziņam 2 (1+1) punkti). Šobrīd Ričards Gruziņš ar 12 spēlēs gūtiem 44 (27+7) punktiem ir rezultatīvākais spēlētājs savā komandā un otrais labākais punktu guvējs visā līgā, bet "Irlava/Avant" ar 29 punktiem ir Rietumu grupas līdere.

 

Sporta Punkts balvas ieguvēji 2017./2018.g. sezonā

MĒNESIS

SIEVIEŠU 1. LĪGA

VĪRIEŠU 1. LĪGA

Oktobris

Linda Jēgere (Irlava/Tukums)

Mareks Brutāns (LU/FS Masters)

Novembris

Jūlija Rozīte (Rubene 1)

Ričards Gruziņš (Irlava/Avant)

 

MY FLOORBALL

SF
JUGLASCIEMS