"Rubene" krīt gūstā Talsos

16.12.2017

talsi_ragovskisj.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem ne vien negaidītu, bet arī ļoti smagu zaudējumu piedzīvojusi turnīra tabulas trešās vietas īpašniece "Rubene" (Kocēni), kas šovakar viesos ar 4:11 atzina komandas "Talsu NSS/Krauzers" pārākumu. Talsinieku rindās ar 6 (3+3) rezultativitātes punktiem izcēlās Jānis Ragovskis.

 

ELVI florbola līgas vīriešiem komanda "Rubene" (Kocēni), kas pagājušās nedēļas nogalē turnīra tabulā bija pakāpusies uz trešo vietu, šovakar viesojās pie nestabili spēlējošās komandas "Talsu NSS/Krauzers", ko pirmā riņķa mačā pārspēja ar 9:6. Talsinieki savus viesus sagaidīja ļoti neviesmīlīgi - 2. minūtes sākumā Andris Blumbahs atklājā rezultātu (1:0), bet pirmā perioda vidū mājinieki jau bija izvirzījušies vadībā ar 6:0, turklāt Jānis Ragovskis varēja palepoties ar "hat-trick". 16. minūtē savu nulli no rezultātu tablo nodzēsa arī kocēnieši, kuru rindās ar precīzu metienu izcēlās Ingara Matisons - 1:6. Pēc otrās trešdaļas talsiniekiem bija četru vārtu pārsvars (7:3), bet visā spēlē "Talsu NSS/Krauzers" svinēja ļoti pārliecinošu panākumu ar 11:4.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika atzīts divu vārtu autors Krišs Treimanis. Pa 2 (1+1) punktiem guva Jānis Škutāns un Toms Bitmanis, 3 (2+1) punkti Andra Blumbaha kontā, bet rezultatīvākais ar 6 (3+3) punktiem bija Jānis Ragovskis. Labākā spēlētāja balvu Kocēnu komandā pasniedza Ingaram Matisonam, kurš ar 3 (2+1) punktiem bija rezultatīvākais. Talsu komanda pēc šīs uzvaras ar 18 punktiem pakāpās uz 7. vietu turnīra tabulā, bet "Rubenei" 27 punkti un joprojām trešā vieta.

SF
JUGLASCIEMS