"Lekrings" bullīšos pārspēj čempioni "Betsafe/Ulbroka"

26.11.2017

lekrings_rokas17.jpg

Titulētākā ELVI florbola līgas vīriešiem komanda "Lekrings" šovakar Cēsīs uzņēma Latvijas pašreizējo čempionvienību "Betsafe/Ulbroka". Nedz pamatlaikā, nedz arī pagarinājumā uzvarētājus noskaidrot neizdevās, bet pēcspēles metienos, pateicoties Laura Zaiceva realizētajam bullītim, panākumu ar 3:2 guva cēsnieki.

 

Cēsu "Lekrings", kas vakar tā arī nespēja ne reizi sarūgtināt "Lielvārdes/Fat Pipe" vārtsargu (0:1), šovakar uzņēma čempioni "Betsafe/Ulbroka". Jau 34. sekundē rezultātu atklāja cēsnieks Pēteris Trekše (1:0), kuram pēc pusotras minūtes neizdevās realizēt soda metienu. Otrās trešdaļas vidū Ulbrokas komandas līderis Kaspars Šķēls ar precīzu metienu atjaunoja neizšķirtu (1:1). Pēdējo periodu ļoti veiksmīgi sāka mājinieki - īsā laika sprīdī Jānis Melderis un Pēteris Trekše izvirzīja "Lekringu" vadībā ar 3:1. Trešdaļas vidū viesiem jau atkal izdevās panākt neizšķirtu - pa golam iemeta Krišjāni Zeps un Ainārs Juškēvičs - 3:3, ar tādu rezultātu noslēdzās pamatlaiks. Pagarinājumā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienos izšķirošie izrādījās sestie mēģinājumi, kad cēsnieks Lauris Zaicevs savu iespēju izmantoja, bet ulbrokietis Ainārs Juškēvičs neprata pārspēt "Lekringa" vārtsargu Normundu Krūmiņu - 4:3.

 

Labākā spēlētāja balva Cēsu komandā tika pasniegta izšķirošā bullīša autoram Laurim Zaicevam, bet par labāko starp ulbrokiešiem atzina Aināru Juškēviču, kuram šajā mačā viens vārtu guvums. Rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija cēsnieks Pēteris Trekše, bet viņa komandas biedram Tomam Rīsmanim divas piespēles. "Lekrings" pēc šīs uzvaras ar 22 punktiem turnīra tabulā joprojām ieņem 5. vietu, bet "Betsafe/Ulbrokai" 32 punkti un 2. vieta.

SF
JUGLASCIEMS