Valmierā noslēgsies "EuroFloorball Cup" grupu turnīrs

19.10.2017

o_1bsls6d916d31dh81o7m1nm9s0u4.jpg

Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, šodien notiks "EuroFloorball" kausa izcīņas turnīra pēdējās četras apakšgrupu spēlēs, trijās no tām piedalīsies Latvijas klubu komandas - FK "Ķekava", Kocēnu "Rubene" un FBK "Valmiera".

 

Sieviešu komanda vakar aizvadīja A apakšgrupas pirmo maču, kurā dramatiskā cīņā tikai ļoti garā pēcspēles metienu sērijā ar 2:3 piekāpās Slovākijas spēcīgākajai komandai "SK 98 Pruske". Šī neveiksme ļoti samazināja ķekaviešu izredzes iekļūt turnīra pusfinālā, jo viņām šodien mačā pret grupas favorīti "Nauka-SAFU-NT" (Krievija) nepieciešama tikai uzvara. Pie "Ķekavas" zaudējumiem pieskaitāma arī Ievas Bušmanes trauma, ko viņa guva iepriekšējās spēles pašā izskaņā. Tieši Bušmane bija tā, kura spēlē pret slovākietēm guva abus mūsu komandas vārtus. Tomēr jāatceras, ka izredzes ir vienmēr, arī mačā pret krievietēm, kas tāpat sāksies ar rezultātu 0:0.

 

Kocēnu "Rubenes" florbolistes, pateicoties savai uzvarai pār spānietēm, jau ir nodrošinājušas vietu pusfinālā. Viņu šīsdienas mačs pret Polijas komandu "Interplastic Olimpia Osowa Gdansk" izšķirs, kura no šīm divām komandām uzvarēs B apakšgrupā. Uzvara ļaus izvairīties no tikšanās jau pusfinālā ar krievietēm, tāpēc, protams, ir ļoti svarīga.

 

FBK "Valmiera" florbolisti pirmo spēli šajā turnīrā aizvadīja jau aizvakar, kad krustoja nūjas ar A apakšgrupas mačā krustoja nūjas ar Krievijas klubu "Nizhegorodets". Jau pirms tam tika prognozēts, ka tieši tā cīņa būs ārkārtīgi svarīga, lai iekļūtu pusfinālā, diemžēl valmierieši piekāpās ar 4:6. Šodien viņiem jātiekas ar Norvēģijas "Slevik", kas ir grupas favorīte, ko pierādīja jau vakar, ar 8:2 sakaujot krievus. Arī valmieriešiem šodien der tikai uzvara, viss ir viņu pašu rokās.

 

Šodien, turnīra trešajā dienā, notiks četras spēles:

11.30 FK "Ķekava" - "Nauka-SAFU-NT" (Krievija)

14.15 "Phoenix Fireball" (Ungārija) - "EMU SK" (Igaunija)

17.00 "Rubene" - "Interplastic Olimpia Osowa Gdansk" (Polija)

19.45 FBK "Valmiera" - "Slevik" (Norvēģija)

 

Līdzjutēji aicināti atbalstīt mūsu klubus klātienē. Ieejas maksa uz visām četrām dienas spēlēm –3.00 EUR. Bērniem un jauniešiem, kuri nav sasnieguši 16 gadu vecumam (uzrādot personu apliecinošu dokumentu) – ieeja bez maksas. Visas turnīra spēles būs redzamas arī interneta TV tiešraidē IFF YouTube kanālā un Sportacentrs.com.

JUGLASCIEMS