Notiks leģendārais florbola turnīrs "Vaidavas kauss"

17.07.2015

vaidava_komanda_1996_1997.jpg

Florbola 20.jubilejas gada turpinājumā, 1. - 2.augustā, Kocēnu novada Rubenē un Vaidavā pēc ilgāka pārtraukuma norisināsies Latvijā pirmais divu dienu florbola turnīrs "Vaidavas kauss 2015".

 

Turnīrs norisināsies vienlaikus divās zālēs – Vaidavas sporta zālē un Rubenes sporta namā, un tajā piedalīties aicinātas 12 vīriešu, 5 sieviešu un 5 veterānu (40+) komandas, kopskaitā 22 komandas.
 
Komandu pieteikumi jānosūta līdz 24. jūlijam uz e-pasta adresi ivarsjekabsons@inbox.lv, norādot komandas nosaukumu, spēlētāju vārdu, uzvārdu un viņu pozīciju laukumā.
 
Turnīrs "Vaidavas kauss" pirmo reizi notika 1996.gadā. Sākotnēji turnīra formāts bija vienas dienas sacensības, savukārt vēlāk tas kļuva par Latvijā pirmo divu dienu florbola turnīru. Turnīra norises galvenā zāle bija Vaidavā, otra – Rubenē. Gadu gaitā, turnīram attīstoties, tas pārtapa par “Kocēnu kausu” ar galveno zāli Rubenē un otro zāli Vaidavā, savukārt 2007. gadā, apvienojot labākas Vaidavas un Kocēnu turnīru tradīcijas un piešķirot tām starptautisku skanējumu, Kocēnos un Valmierā notika pirmais "Latvian Open" turnīrs, kas gadu gaitā kļuvis par Latvijā populārāko pirmssezonas florbola turnīru.
 
"Vaidavas kausu" organizē biedrības "Kocēnu Sporta klubs" un "VFTK VK" sadarbībā ar Kocēnu novada domi.
 
Turnīra nolikums publicēts www.kocenunovads.lv. 
 
Informāciju sagatavoja:
Elīna Upīte
 
JUGLASCIEMS