3.vietu "Riga Open Cup 2013" izcīna "Lielvārde"

31.08.2013

lielvarde_lo.jpg

Par pirmā starptautiskā florbola turnīra "Riga Open Cup 2013" kausa par 3.vietu ieguvējiem kļuvuši "Lielvārde", kas izšķirošajā mačā ar 7:6 pārspēja "Ulbroka/FS Masters" florbolistus. Uzvaras vārtus 59.minūtē iemeta Artūrs Skadiņš.

 

Spēlē par 3.vietu turnīrā starp "Lielvārdi" un "Ulbroka/FS Masters" rezultātu atklāja lielvārdieši – 4.minūtē precīzs metiens padevās gados jaunajam Kristeram Puķītim (1:0). Ulbrokieši gan nedomāja padoties – pēc pirmā perioda viņi atradās vadībā ar 3:2, bet 23.minūtē Krišjānis Zeps viņiem panāca jau divu vārtu handikapu – 4:2. Tikai pašās otrās trešdaļas beigās "Lielvārde" guva divus vārtus pēc kārtas, atjaunojot neizšķirtu rezultātu – 4:4. Pēdējā periodā divas reizes vadībā izvirzījās "Ulbroka/FS Masters", bet lielvārdiešiem vienmēr izdevās atspēlēties – 6:6. 59.minūtē lielvārdietis Artūrs Skadiņš vārtu guvumā pārvērta sava komandas biedra Sandra Virsnīša piespēli – 7:6. Kā izrādījās, tie bija "Lielvārdes" uzvaras vārti.

 

"Lielvārdes" labā 2 (1+1) punktus guva Toms Akmeņlauks, bet pa divām rezultatīvām piespēlēm izdarīja Sandris Virsnītis un Artis Savins, kurš tika atzīts par labāko spēlētāju savas komandas rindās. "Ulbroka/FS Masters" sastāvā labākā spēlētāja gods tika Kristam Štelmaheram, bet rezultatīvākie bija Edžus Ceriņš ar 3 (2+1) un Kaspars Šķēls ar 3 (1+2) punktiem.

 

Pulksten 17:30 Rīgas Olimpiskajā sporta centrā sāksies izšķirošā spēle par 1.vietu turnīrā starp Šveices "UHC Uster" un Cēsu "Lekringu".

 

Vairāk informācijas: ŠEIT.

SF
JUGLASCIEMS