Arī "UHC Uster" vēl viens panākums "Riga Open Cup 2013"

31.08.2013

uster.jpg

Tieši tāpat kā Cēsu "Lekrings", arī Šveices klubs "UHC Uster" starptautiskajā florbola turnīrā "Riga Open Cup 2013" izcīnījis otro uzvaru – ar 6:2 pārspēta "Lielvārde". 1.vietas ieguvēji tiks noskaidroti cēsnieku un šveiciešu savstarpējā spēlē, kas paredzēta šodien pulksten 17:30 Rīgas Olimpiskajā sporta centrā.

 

Latvieša Andra Pīlupa trenētais Šveices klubs "UHC Uster" mačā pret Latvijas vicečempioni "Lielvārdi" jau no spēles pirmajām minūtēm izdarīja pamatīgu spiedienu uz pretinieku vārtiem, kas ātri vien konvertējās gūtajos vārtos. Pēc pirmajām 20 minūtēm viesi bija izvirzījušies vadībā ar 4:0. Otro periodu ar 2:0 uzvarēja lielvārdieši (2:4), tomēr latviešiem savu panākumu attīstīt neizdevās. Pēdējā trešdaļā šveicieši iemeta vēl divus golus un varēja svinēt uzvaru ar 6:2.

 

"UHC Uster" rindās ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Daniels Zeders, kuram tika arī labākā spēlētāja gods. Par labāko spēlētāju "Lielvārdes" sastāvā tika atzīts Mikus Valpēters, kura kontā viens precīzs raidījums, bet otrus vārtus lielvārdiešu labā iemeta Artis Savins. Pirmā starptautiskā florbola turnīra "Riga Open Cup 2013" uzvarētāji tiks noskaidroti "UHC Uster" un "Lekringa" savstarpējā spēlē, kas paredzēta pulksten 17:30. Pirms tam tiekas "Lielvārde" un "Ulbroka/FS Master", šīs spēles uzvarētāji ierindosies 3.vietā.

 

Vairāk informācijas: ŠEIT.

JUGLASCIEMS