Šodien sākas florbola turnīrs "Riga Open Cup 2013"

30.08.2013

rigaopen.jpg

Šodien Rīgas Olimpiskajā sporta centrā sāksies starptautiskais florbola turnīrs "Riga Open Cup 2013", kas turpināsies arī rīt, 31.augustā.

 

Turnīrā piedalīsies četras komandas - "Lekrings" (Cēsis), "Lielvārde", "Ulbroka/ FS Masters" un Šveices augstākas līgas klubs "UHC Uster". Komandas savā starpā aizvadīs viena riņķa turnīru, kurā tiks noskaidrota "Riga Open 2013" uzvarētāja. Komandām šis turnīrs būs kā sagatavošanās posms 2013./2014.gada sezonai, bet florbola līdzjutējiem tā būs lieliska iespēja klātienē vērot aizraujošas cīņas ar meistarīgu spēlētāju līdzdalību.

 

"UHC Uster" ir Šveices augstākās līgas (NLA) klubs, kurš dibināts 1986.gadā. NLA ir viena no spēcīgākajām līgām pasaulē. Pēdējās trijās sezonās NLA čempionātos šī komanda ieņēmusi attiecīgi 10., 9., un 11.vietu. Šajā sezonā par "UHC Uster" galveno treneri kļuvis latvietis Andris Pīlups. Komandā šogad būs divi jauni leģionāri, kuri iepriekšējā sezonā spēlēja Somijas Elites līgas klubā "KooVee" – Kimmo Kontiainens (aizsargs) un Henrijs Maenpaas (uzbrucējs).

 

Cēsu "Lekrings" un "Lielvārde" ir iepriekšējās sezonas Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas finālistes. Cēsnieki piecu spēļu summā ar 4:1 uzvarēja 2011./2012.gada Latvijas čempionus - Lielvārdes florbolistus. Ambiciozajai un sīkstajai "Ulbroka/ FS Masters" komandai šī būs jau piektā sezona Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā.


Vienas spēles biļetes cena uz "Riga Open Cup 2013" spēlēm Rīgas Olimpiskajā sporta centrā - Ls 2.0 un Ls 1.0. Biļetes nopērkamas visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās un internet: www.rigaopen.lv

 

Vairāk informācijas: www.rigaopen.lv

SF
JUGLASCIEMS