Čempioni noliek pilnvaras jau ceturtdaļfinālā

06.08.2013

spinfm.jpg

"SPIN FM Vasaras florbola līgā" būs jauni čempioni Tautas grupā. Tas kļuva zināms pēc ceturtdaļfināla spēles, kurā "abone.lv" līdzīgā cīņā ar 3:4 piekāpās "Jelgavas novadam".

 

Šīsvasaras izslēgšanas spēļu turnīrs sākās ar ceturtdaļfināla spēli starp vieniem no favorītiem "Quatro Pigeons BRO" un "Rīgas Raķetēm", kas teorētiski arī varēja sagādāt problēmas sāncenšiem. Taču pagājušajā nedēļas nogalē aizvadītais "Unihoc Riga Cup" turnīrs jaunajiem florbolistiem bija paprasījis pārāk daudz spēka, turklāt nevarēja spēlēt arī Indriķis Siliņš. Līdz ar to jau pēc pirmā puslaika "Quatro Pigeons BRO", kas spēlēja praktiski labākajā sastāvā, bija vadībā ar 6:0, pēc pārtraukuma guva vēl desmit vārtus un konkurentus saplosīja ar graujošo 16:4. Ar 7 (4+3) punktiem atzīmējās turnīra rezultatīvākais vīrs Henrijs Uzraugs, bet seši punkti Ritvaram Golubevam. "Raķetēm" ar trim vārtu guvumiem pierakstījās Jānis Jansons.

 

Pusfināla pretiniekus "Quatro Pigeons BRO" noskaidroja nākamajā mačā, kurā tikās "Jelgavas novads" un pagājušās vasaras lielākā pārsteiguma autori "abone.lv", kas pretēji prognozēm kļuva par turnīra uzvarētājiem. Arī šoreiz "abone.lv" sāka ļoti spīdoši, sestajā minūtē esot vadībā ar 2:0. Lai gan konkurenti rezultātu izlīdzināja, "abone.lv" vēl spēja atgūt vadību, ko izlaida puslaika pēdējā minūtē. Tuvojoties mača izskaņai kļuva skaidrs, ka nākamie vārti var kļūt par uzvaru nesošajiem. Un tā arī notika – 34.minūtē izcēlās turnīra otrais rezultatīvākais spēlētājs Edgars Janovičs, izvirzot vadībā "Jelgavas novadu". Lai kā arī censtos "abone.lv", izglābties šajā spēlē neizdevās un viņiem turnīrs noslēdzies ar apstāšanos ceturtdaļfinālā. Tas nozīmē, ka šovasar Tautas grupā būs jauni uzvarētāji. Nelīdzēja arī Māra Roņa divu vārtu guvums. Jelgavniekiem labākais ar trim piespēlēm bija komandas kapteinis Otto Tuherms.

 

Atlikušās pusfinālistes tiks noskaidrotas 6.augusta vakarā, vispirms spēlējot "RSU" un "IR", bet pēc tam "Infolapas.lv" un "Mārupes" florbolistiem.

SF
JUGLASCIEMS