BaltAUDIO februāra spēlētāji – Krauja un Zvidra

08.03.2013

baltaudio.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta 1.līgas pagājušā mēneša labākos spēlētājus. Par labāko sieviešu 1.līgā atzīta aizsardze Liene Krauja (Rīgas Lauvas), bet vīriešu 1.līgā – uzbrucējs Mārtiņš Zvidra (Jelgavas novads). Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu BaltAUDIO.

 

Liene Krauja sieviešu florbola komandas "Rīgas Lauvas" sastāvā februārī piedalījās divās spēlēs, palīdzot divas reizes pārliecinoši pārspēt Inčukalna "Coyote" florbolistes. Rīdzinieces viesos uzvarēja ar 15:5 (Krauja ar 7 (4+3) punktiem bija rezultatīvākā), bet savā laukumā inčukalnietes pieveica jau ar 23:0 (Krauja atkal rezultatīvākā – 10 (4+6) punktu). Regulāro turnīru "Rīgas Lauvas" pabeidza 3.vietā ar 29 punktiem, bet Liene Krauja ar 33 (19+14) punktiem ir otrā rezultatīvākā savas vienības rindās.

 

Vīriešu 1.līgas komanda "Jelgavas novads" ar Mārtiņu Zvidru sastāvā pagājušajā mēnesī aizvadīja trīs spēles. Viesos ar 9:4 tika sakauts FK "Ādaži" (Zvidram četri gūti vārti), savā laukumā ar 5:9 atzīts spēcīgās "Madonas" pārākums (Zvidras kontā trīs vārti un labākā spēlētāja gods), kā arī pretinieku laukumā tikai pagarinājumā ar 5:6 piekāpās komandai "Burtnieku novads/Valka" (Zvidram vēl trīs vārti un vēl viens labākā spēlētāja tituls). "Jelgavas novads" regulāro turnīru noslēdza ar 27 punktiem kā Centra grupas ceturtā labākā vienība, bet Mārtiņš Zvidra ar 35 (27+8) punktiem ir rezultatīvākais savā komandā.

 

BaltAUDIO balvas ieguvēji 2012./2013.g. sezonā

MĒNESIS

SIEVIEŠU 1. LĪGA

VĪRIEŠU 1. LĪGA

Oktobris

Ulrika Skakovska (FK Ādaži)

Mārtiņš Lapsiņš (SK Babīte)

Novembris

Inita Voitiņa (Krustpils)

Elvijs Jankovskis (FK Ogres Vilki)

Decembris

Anete Blūma (Rubene-1)

Toms Dāle (FK Rīga)

Janvāris

Linda Austruma (Irlava/Tukums)

Lauris Zaicevs (Rubene-1)

Februāris

Liene Krauja (Rīgas Lauvas)

Mārtiņš Zvidra (Jelgavas novads)

 

BaltAUDIO

JUGLASCIEMS