"Rubene" piekāpjas Slovākijas čempionēm

10.10.2012

rubene_cc_1.jpg

Ar neveiksmi "EuroFloorball" kausa izcīņas turnīru uzsākusi Kocēn sieviešu komanda "Rubene". Mūsu meitenes ar 3:7 atzina Slovākijas čempiones "SK 98 Pruske" pārākumu.

 

Latvijas vicečempioņu komanda, kuras šobrīd ne tikai pārdzīvo paaudžu maiņu, bet piedevām uz turnīru aizbrauca ne savā labākajā sastāvā, spēlē pret Slovākijas čempionvienību "SK 98 Pruske" savus vārtus neskartus nosargāja nepilnas 13 minūtes – 0:1. Pēc pirmā periodā kocēnietes atradās iedzinējās ar 0:2, bet pēc otrā – jau ar 0:5. Tikai pēdējās trešdaļas pirmajā minūtē pēc Madaras Adamanes precīza raidījuma uzgavilēt varēja arī latvietes – 1:5. Slovākietes guva vāl divus vārtus, panākot jau 7:1, bet spēles galotne piederēja "Rubenei" – pa vārtiem guva Edīte Bankava un Madara Rudzīte – 3:7.

 

Par labāko spēlētāju "Rubenes" rindās tika atzīta Madara Rudzīte, kurai, tāpat kā Madarai Adamanei un Edītei Bankavai, 2 (1+1) rezultativitātes punkti. Starp slovākietēm labākās gods tika Veronikai Dobrodejevai. Mūs florbolistes šajā mačā pa pretinieču vārtiem meta 37 reizes, bet mūsu vārtsardzes Ilgas Jēkabsones cietoksnis tika apdraudēts 35 reizes.

 

Nākamā "Rubenes" spēle paredzēta 12.oktobrī pulksten 12:30 pret FC "Outlaws” (Dānija).


SF
JUGLASCIEMS