Nometne "VOC un Togosport.com 2012"

06.08.2012

togosports_nometne.jpg

Šogad, no 17. - 23. jūnijam Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā (VOC) un J.Daliņa stadionā norisinājās „VOC un Togosport.com 2012” florbola nometne bērniem un jauniešiem. Šogad nometne vienkopus pulcēja 55 dalībniekus. Nometnē gan zēniem, gan meitenēm bija lieliska iespēja gūt vērtīgu pieredzi un zināšanas savai sportiskajai izaugsmei florbolā, kā arī katra sportista personības attīstībai kopumā.

 

Šīs vasaras nometnes "VOC un Togosport.com 2012" galvenais mērķis bija pilnveidot katra sportista prasmes tehniskajā un taktiskajā izpildījumā. Nometnes mērķa sasniegšanā bērniem un jauniešiem palīdzēja Latvijas florbola saimē un Eiropā zināmais spēlētājs Inguss Laiviņš. Jauno vārtsargu treniņus vadīja Florbola kluba „Valmiera” vārtsargs Agris Rogainis. Treniņi galvenokārt norisinājās Vidzemes Olimpiskajā Centrā (VOC), kura zālē atrodas pašlaik Baltijā labākais florbola grīdas segums. Nometnes ikdienu lieliski papildināja darbošanās uz multifunkcionālajiem sporta laukumiem J. Daliņa stadionā, kā arī nodarbības VOC SPortA rehabilitācijas centra peldbaseinā.

 

Piemērotāku skriešanas apavu iegādei ieteikumus sniedza SPORT2000 eksperts Kaspars. Atmiņā paliekošu rūdījumu puiši guva kopīgā pārgājienā mājup no Brenguļiem, savukārt interesantus un jaunus faktus par Valmieras pilsētu uzzināja ne tikai pilsētas viesi, bet arī vietējie jaunieši.

 

Kopumā šī nometne, kurā piedalīja jaunie florbolisti no tuvākiem un tālākiem Latvijas reģioniem, tās dalībniekiem sniedza iespēju lietderīgi pavadīt vienu nedēļu no vasaras brīvlaika, kurā tika iegūti jauni draugi un zināšanas, kā arī uzkrātas pozitīvas un paliekošas atmiņas par aktīvi pavadīto laiku Valmierā.

 

Nometnes organizatori pēc nometnes sola, ka šāda veida nometnes tiks organizētas arī turpmāk ar vēl tālejošāku mērķi - tām kļūt par internacionālām nometnēm jau tuvākajās vasarās.

 

Uz tikšanos nākošgad!

JUGLASCIEMS