"Florbolam.lv" uzvar Elites apakšgrupā

14.07.2012

vfl.jpg

Pēc ceturtdienas spēlēm kļuvis zināms, ka "SPIN FM Vasaras Florbola līgā 2012" par Elites grupas uzvarētājiem priekšsacīkstēs kļuvusi pērnās sezonas čempione "Florbolam.lv".

 

Pirms ceturtdienas mačiem uz pirmo vietu reāli pretendēja "Talsi", kas savus nopietnos nodomus apliecināja arī pirmajā no divām ieplānotajām ceturtdienas spēlēm, ar rezultātu 11:4 sagraujot "Lielvārdi", kas tādējādi zaudēja izredzes tikt augstāk par ceturto vietu. Vēlāk talsiniekiem bija paredzēta spēkošanās arī ar "Florbolam.lv", taču uznākušais lietus lika ieviest korekcijas. Ņemot vērā, ka abas komandas jau bija nodrošinājušas pirmās divas vietas, kas garantēja iekļūšanu pusfinālā, komandu pārstāvji vienojās šīs spēles uzvarētājus noteikt ar soda metienu palīdzību, jo laukums bija pārāk slidens, lai aizvadītu pilnvērtīgu spēli. "Bullīšos" nedaudz labāki izrādījās "Florbolam.lv", kas uzvarēja ar rezultātu 4:3.

 

Lai gan palikusi vēl viena spēle grupu turnīrā, tā principā neko vairs neizšķir. Ceturtdaļfinālos savā starpā spēkosies "Quatro Pigeons" ar "Babīti" un "Lielvārde" ar "Ogres vilkiem". Interesanti, ka pēdējās divas vispirms nospēlēs grupu maču un pēc tam dosies laukumā vēlreiz.

 

Tautas grupās situācijas ir neskaidrākas, jo priekšā vēl vairākas cīņas. Taču jau tagad zināmas septiņas no astoņām komandām, kas spēlēs ceturtdaļfinālos. A apakšgrupā pēdējā kārtā pirmo vietu dalīs "BalticMiles" un "Birka.lv", bet "Roja" un "Jelgavas novads" noskaidros trešo labāko komandu. B apakšgrupā ir piecas pretendentes uz labāko kvartetu un droši par spēlēšanu play-off var būt vienīgi "Babīte-2" florbolisti. Par pārējām trim vietām cīnīsies RSU, "Shtelle", "abone.lv" un "Domā?"

 

Turnīra tabulas

SF
JUGLASCIEMS