Noslēgusies otrā LINO.LV nometne "OXDOG vasaras nometne 2012"

11.07.2012

7520484604_2c42b0c3c3_o.jpg

Ar tradicionālo „Zvaigžņu spēli” noslēgusies biedrības LINO.LV otrā organizētā šīs vasaras nometne jauniešiem „OXDOG vasaras nometne 2012”.

 

Otrajā organizētajā biedrības LINO.LV nometnē piedalījās jaunieši vecumā no 13-18 gadiem no dažādiem Latvijas florbola klubiem/komandām. Nometne norisinājās no 2.–7. jūlijam Kocēnu sporta centrā.

 

Nometnē ar jaunajiem florbolistiem darbojās vairāki Latvijā pazīstami florbola treneri un spēlētāji – Jurijs Fedulovs, Ingus Laiviņš, Andris Malkavs, Zeltīte Bankava un Valērijs Bodnieks. Nometnes dalībnieki sešu dienu laikā uzlaboja savas individuālās nūjas tehnikas prasmes, kā arī taktiku un sadarbošanos prasmes ar pārējiem nometnes dalībniekiem. Pateicoties saulainajiem laika apstākļiem, treniņus un citas sportiskās aktivitātes – basketbolu, futbolu, badmintonu un dažādas komandas rotaļas – organizēja Kocēnu pamatskolas sporta laukumā.

 

Organizatori ārpus treniņiem rīkoja dažādus konkursus, kur varēja laimēt balvas no florbola inventāra OXDOG, kā arī nometnes dalībniekiem bija iespēja uzspēlēt „ledus florbolu” Vidzemes Olimpiskā centra ledus hallē. Nometnes dalībniekus apciemoja Latvijas Florbola savienības prezidents Ilvis Pētersons, florbola kluba „Lekrings” spēlētāji, kā arī Starptautiskās kategorijas tiesnesis M.Larinovs.

 

Jauniešu nometnes „OXDOG vasaras nometne 2012” organizatori izsaka pateicību nometnes dalībniekiem par dalību nometnē un treneriem par ieguldīto darbu nometnes organizēšanā. Pateicamies nometnes atbalstītājiem – florbola inventāra firmai „OXDOG”, saldumu fabrikai A/S „Laima”, dzērienu ražotājai A/S „Gutta” un biedrībai „Latvijas Florbola savienība”.

 

Uz tikšanos nākamajā LINO.LV organizētajā florbola nometnē, kas, iespējams, norisināsies jau šī gada ziemā.

 

Nometnes bildes var apskatīt šeit: http://www.flickr.com/photos/linofloorball/sets/72157630382053850/

 

SF
JUGLASCIEMS