Noslēgusies "OXDOG vasaras nometne 2012" bērniem un jauniešiem

04.07.2012

7443339068_6f420c1a43_o.jpg

Ar tradicionālo „Zvaigžņu spēli” noslēgusies biedrības LINO.LV pirmā organizētā šīs vasaras florbola nometne bērniem un jauniešiem „OXDOG vasaras nometne 2012”.

 

 

Arī šogad, līdzīgi kā iepriekšējos gadus, nometnē piedalījās daudz jauno florbola spēlētāju no dažādiem Latvijas florbola klubiem/komandām.

 

Pirmajā šīs vasaras florbola nometnē ar bērniem un jauniešiem (vecumā 6-12 gadi) strādāja vairāki Latvijā pazīstami florbola treneri un spēlētāji – Jurijs Fedulovs, Zeltīte Bankava, Lauma Višņevska, Valērijs Bodnieks, Andris Malkavs, Ivars Jēkabsons un Jolanta Tauriņa.

 

Organizatori vakaros pēc treniņiem rīkoja dažādus konkursus saistībā ar florbolu, kuros varēja laimēt balvas no florbola inventāra OXDOG, kā arī nometnes dalībniekiem sagādāja pārsteigumu ar izklaidēm piepūšamajās LGK atrakcijās Kocēnu sporta centrā.

 

Bērnu un jauniešu nometnes „OXDOG vasaras nometne 2012” organizatori izsaka pateicību nometnes dalībniekiem par dalību nometnē un uzcītīgo darbošanos treniņos, kā arī florbola treneriem par ieguldīto darbu nometnes organizēšanā. Pateicamies nometnes atbalstītājiem – florbola inventāra firmai „OXDOG”, saldumu fabrikai A/S „Laima”, dzērienu ražotājai A/S „Gutta” un biedrībai „Latvijas Florbola savienība”.

 

LINO.LV noteikti turpinās rīkot arī turpmāk šādas nometnes, kuras kļūs par ikvasaras tradīciju. Nākamā nometne notiks no 2. līdz 7. jūlijam Kocēnu sporta centrā, kurā piedalīsies florbolisti vecumā no 13-18 gadiem.

 

Nometnes bildes var apskatīt šeit: http://www.flickr.com/photos/linofloorball/sets/72157630288019850/

JUGLASCIEMS