Izdari labu darbu – nobalso par talseniekiem!

21.03.2012

vilki-3.jpg

Paši jaunākie Talsu spēlētāji, kuri šosezon nav izjutuši zaudējuma rūgtumu Latvijas florbola laukumos, sapņo savu varējumu samērot ar Zviedrijas vienaudžu meistarību. Palīdzēt piepildīt mazo talsenieku sapni vari arī Tu, ja nobalsosi par viņu projektu "Talantīgo Talsu florbola kluba jauniešu dalība florbola turnīrā Zviedrijā".

 

Talsu florbola kluba treneris Mārtiņš Maķevics lūdz visu florbola saimi sarosīties un atbalstīt mazos talseniekus, balsojot: ŠEIT vai arī ŠEIT.

 

Latvijas Florbola čempionātā šogad pirmo reizi ir septiņus un astoņus gadus veco spēlētāju grupa. Talsu florbola kluba treneri trenē šos zēnus jau no piecu gadu vecuma. Līdz šim šīs vecuma grupas puiši šosezon uzvarējuši visās spēlēs. Ikdienas treniņu process ir grūts un nopietns, bet, ja Latvijas mērogā spēļu skaits šajā vecuma grupā ir salīdzinoši niecīgs, tad puišiem nepieciešama papildus motivācija grūtajam ikdienas darbam, jo sports ir ideāls brīvā laika pavadīšanas veids.

 

Mārtiņš Maķevics: "Nodrošinot bērniem un jauniešiem iespēju mērķtiecīgi pavadīt savu brīvo laiku, mēs ar sporta palīdzību vēlamies veicināt katra mūsu jaunā spēlētāja personīgo attīstību un sportisko izaugsmi. Līdz ar to ceram nodrošināt jauniešu iespējas mērķtiecīgai brīvā laika pavadīšanai ilgstošā laika posmā vai pat visai dzīvei. Atbalstīsim talantīgo Talsu florbola kluba ZU-8 spēlētāju dalību starptautiskā turnīrā Zviedrijā!"

SF
JUGLASCIEMS