"Talsu NSS/Krauzers" laimīgi nosargā uzvaru pār "Ogres Vilkiem"

15.09.2019

talsi_kasjanenko_19.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem "Talsu NSS/Krauzers" šovakar savā laukumā teju izsēja četru vārtu pārsvaru pār komandu "Ogres Vilki", tomēr svinēja laimīgu uzvaru ar 5:4. Par labāko spēlētāju Talsu komandā tika atzīts vārtsargs Valters Kasjaņenko.

 

Pērnās sezonas pusfināliste "Talsu NSS/Krauzers" čempionāta pirmajā spēlē savā laukumā uzņēma komandu "Ogres Vilki", kas iepriekšējās divās ELVI florbola līgā vīriešiem aizvadītajās sezonās bija pārliecinoša pastarīte, bet tagad sava jaunā galvenā trenera Jurija Fedulova vadībā grib uzlabot savus rezultātus. Pirmā perioda laikā pēc komandas kapteiņa Arta Raituma un Armanda Budreikas metieniem vadībā ar 2:0 izvirzījās talsenieki. Otrās trešdaļas sākumā, kad rezultāts jau bija 3:0, pirmos vārtus guva arī ogrēnieši, kuru rindās precīzu metienu izcēlās Markuss Januševskis – 1:3. Tomēr pirms pēdējām 20 minūtēm viesu situācija izskatījās pagalam nepievilcīga – 1:5. Tomēr tieši pēdējo periodu daudz labāk aizvadīja viesi, kuri guva trīs vārtus un viņiem bija vēl divas minūtes, lai izrautu vismaz neizšķirtu rezultātu. Tomēr laimīgu uzvaru jau pamatlaikā ar 5:4 svinēja Talsu komanda, kas turnīra tabulā varēja ierakstīt trīs punktus, kamēr Ogres florbolisti pagaidām ir bešā.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Valters Kasjaņenko, kurš atvairīja 22 no 26 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie viņa komandā ar 2 (1+1) punktiem katram bija Artis Raitums un Andrejs Šķerbergs. Labākā spēlētāja balvu Ogres komandā saņēma Markuss Januševskis, kura kontā 3 (2+1) punkti, bet viņa maiņas partneris Elvijs Jankovskis bija pat vēl rezultatīvāks – 4 (1+3) punkti.

 

"Talsu NSS/Krauzers" - "Ogres Vilki" 5:4 (2:0, 3:1, 0:3)

Metienu attiecība:

23:26 (7:9; 9:7; 7:10)

Rezultatīvākie:

"Talsu NSS/Krauzers" – Artis Raitums 2 (1+1), Andrejs Šķerbergs 2 (1+1), Jānis Škutāns 1 (1+0), Armands Budreika 1 (1+0), Toms Bitmanis 1 (1+0), Matīss Fogelis 1 (0+1).

"Ogres Vilki" – Elvijs Jankovskis 4 (1+3), Markuss Januševskis 3 (2+1), Edgars Birkenfelds 1 (1+0).

SF
JUGLASCIEMS