Čempioni pārliecinoši uzvar "Ķekavu"

19.01.2019

ulbroka_18a.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem regulārā turnīra tabulas līderes godā nostiprinājusies čempionvienība "Betsafe Oxdog Ulbroka", kas šovakar savā laukumā bez īpašām problēmām ar 8:3 pārspēja "Ķekavu". Rezultatīvākais starp ulbrokiešiem ar 3 (1+2) punktiem bija Kaspars Šķēls.

 

"Betsafe Oxdog Ulbroka" šovakar savā laukumā uzņēma "Ķekavas" florbolistus, kuriem pirmā apļa spēlē bija zaudējuši ar 7:8 papildlaikā. Šovakar čempioni nekādas vaļības neatļāvās – jau 2.minūtē rezultātu atklāja Kaspars Šķēls, pēc pirmā perioda mājinieki atradās vadībā ar 4:0, bet mača vidū tā liktenis prakstiski bija izšķirts – 7:0. Pēdējās trešdaļas sākumā ķekavieši gan guva trīs vārtus pēc kārtas (3:7), bet intrigu atjaunot viņiem neizdevās – Ulbrokas komanda svinēja pārliecinošu uzvaru ar 8:3.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Matīss Kristians Morozovs, kurš izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Kaspars Šķēls, bet 2 (1+1) punkti Kārļa Jāņa Petrovska kontā. Labākā spēlētāja balva Ķekavas komandā tika Artūram Narogam, kurš ar diviem goliem bija arī rezultatīvākais. Ulbrokas komandai pēc šīs izvaras turnīra tabulā ir 33 punkti un 1.vieta, bet ķekavieši ar 21 punktu atrodas 8.vietā.

JUGLASCIEMS