Stalbes "Pārgauja" viesos pārspēj "Bausku"

19.01.2019

pargauja_18j.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem uzvaru šovakar guva Stalbes SK "Pārgauja", kas pretinieku laukumā ar 7:3 pieveica Bauskas florbolistus. Uzvarētāju sastāvā rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Edgars Puriņš.

 

Stalbes "Pārgauja" šovakar viesojās pie "Bauskas", ko pirmā riņķa mačā savā laukumā bija pieveikusi ar 8:5. Šīsdienas mača rezultātu 10.minūtē atklāja baušķenieks Ģirts Laugalis (1:0), tas pirmajā periodā bija vienīgais vārtu guvums. Otrās trešdaļas sākumā Pēteris Zeltiņš panāca jau 2:0, bet uzreiz pēc gtam burtiski pamodās viesi, kuri atbildēja ar četriem goliem pēc kārtas. Pa vārtu guvumam Olafa Zvīņa, Mārtiņa Rajecka, Mārtiņa Muižnieka un Emīla Eglīša kontā – 4:2. Pēdējā periodā mājiniekiem vēl izdevās samazināt rezultāta starpību līdz minimumam (3:4), bet stalbieši atbildēja ar vēl trim vārtu guvumiem un varēja svinēt uzvaru ar 7:3.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika atzīts Mārtiņš Zicmanis, kuram šajā mačā 2 (1+1) punkti. Tieši tikpat daudz punktu arī Olafam Zvīnim un Emīlam Eglītim, divus golus iemeta Mārtiņš Muižnieks, bet rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Edgars Puriņš. Labākā spēlētāja balvu Bauskas komandā saņēma Toms Rozentāls, kurš ar rezultativitāti gan neizcēlās. Viņa komandas biedriem Ģirtam Laugalim un Jānim Akmentiņam pa 2 (1+1) punktiem. Stalbes "Pārgaujai" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā jau 28 punkti un kāpiens uz 5.vietu. Bauskas komandai joprojām 13 punktu un tikai 10.vieta.

SF
JUGLASCIEMS