"Ķekava" noguļ startu un piekāpjas "NND Rīgai"

04.11.2018

nnd_at.jpg

ELVI florbola līgā sievietēm otro zaudējumu piedzīvoja FK "Ķekava", kas šodien savā laukumā uzņēma vicečempioni "NND Rīga". Rīdzinieces mača sākumā izvirzījās vadībā ar 4:0, bet galarezultātā nosargāja uzvaru ar divu vārtu pārsvaru – 6:4. Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 4 (3+1) punktiem bija Santa Torstere.

 

Ķekavas un Rīgas komandām šī bija jau otrā savstarpējā tikšanās šajā sezonā. Pirmajā spēlē, kas notika "NND Rīga" laukumā, uzvaru ar 4:2 svinēja "Ķekava". Jāpiebilst, ka ķekavietes lieliski sāka šo čempionātu, izcīnot četras uzvaras pēc kārtas. Pirms šīsdienas mača "Ķekavai" bija jau pieci panākumi un tikai viens zaudējums – 3:4 Kocēnu "Rubenei". Rīdziniecēm, kurām pieder vicečempioņu tituls, līdz šim bija tikai divas uzvaras.

 

Spēli, kas notika Ķekavā, lieliski sāka galvaspilsētas klubs, kas pirmo 15 minūšu laikā izvirzījās vadībā ar 4:0. Divus vārtus guva Santa Torstere, bet vēl pa golam iemeta Ieva Dimante un Nanna Mollere Sorensena. Tikai pāris minūtes pirms pirmā pārtraukuma savu nulli no rezultātu tablo nodzēsa arī laukuma saimnieces – 1:4, vārtu guvums Elīzas Elizabetes Bērziņas kontā. Otrajā trešdaļā ķekavietēm izdevās samazināt rezultāta starpību – pa golam iemeta Paula Sloģe un Linda Dadajeva, bet "NND Rīga" rindās "hat-trick" sev noformēja Santa Torstere – 5:3. Pēdējā periodā abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem. Vispirms rīdziniece Māra Stapkēviča panāca 6:3, bet mača galarezultātu ar precīzu metienu nofiksēja Linda Dadajeva – 4:6.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Karīna Saidova, kurai šajā mačā viena rezultatīva piespēle. Rezultatīvākā viņas komandā ar 4 (3+1) punktiem bija Santa Torstere, bet Nannai Mollerei Sorensenai 2 (1+1) punkti. Par labāko starp ķekavietēm atzina divu vārtu autori Lindu Dadajevu, Elīzai Elizabetei Bērziņai šajā mačā 2 (1+1) punkti. Galvaspilsētas klubam pēc šīs uzvaras ir desmit punktu, bet turnīra tabulā joprojām 4.vieta. FK "Ķekava" ar 15 punktiem ieņem otro vietu.

 

FK "Ķekava" – "NND Rīga" 4:6 (1:4, 2:1, 1:1)

Metienu attiecība:

25:27 (12:10, 8:8, 5:9)

Rezultatīvākās:

FK "Ķekava" – Linda Dadajeva 2 (2+0), Elīza Elizabete Bērziņa 2 (1+1), Paula Sloģe 1 (1+0), Katrīne Šleiva 1 (0+1), Kristīne Kirilova 1 (0+1).

"NND Rīga" – Santa Torstere 4 (3+1), Nanna Mollere Sorensena 2 (1+1), Māra Stapkēviča 1 (1+0), Ieva Dimante 1 (1+0), Karīna Saidova 1 (0+1), Elīna Štrausa 1 (0+1).

SF
JUGLASCIEMS