Mēneša spēlētāji 1. līgā – Jēgere un Brutāns

03.11.2017

myfloorball.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu 1. līgas labākos spēlētājus oktobrī. Par tādiem atzīti aizsardze Linda Jēgere no komandas "Irlava/Tukums" un uzbrucējs Mareks Brutāns no "Latvijas Universitāte/FS Masters". Balva laureātam tiks pasniegta sadarbībā ar uzņēmumu "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "MY FLOORBALL".

 

Sieviešu florbola komanda "Irlava/Tukums" ar aizsardzības spēlētāju Lindu Jēgeri sastāvā oktobrī aizvadīja trīs spēles, divās no tām izcīnot uzvaru, bet vienā piekāpjoties vien pēcspēles metienos. Bullīšos irlavnieču un tukumnieču apvienotā komanda zaudēja Liepājā, kur ar 2:3 atzina "LiepU" pārākumu (Jēgeres kontā viens gols). Savā laukumā "Irlava/Tukums" ar 7:2 sakāva Rīgas "FK NND/RJTC" (Jēgerei "hat-trick" un labākās spēlētājas balva), bet viesos ar 8:4  uzvarēja "Ķekavas Bulldogs" florbolistes (Jēgerei 7 (5+2) punkti un vēl viena labākās spēlētājas balva). Linda Jēgere sezonas pirmajās četrās spēlēs savas komandas labā bija guvusi 15 (11+4) punktus, būdama rezultatīvākā "Irlavas/Tukuma" sastāvā.

 

Vīriešu florbola komanda "Latvijas Universitāte/FS Masters" (Rīga) ar Mareku Brutānu uzbrukuma smailē oktobrī piedalījās piecās spēlēs, tiekot pie pieciem panākumiem. Rīdzinieki savā laukumā ar 10:6 uzvarēja Kocēnu komandu "Rubene 1" (Brutānam 4 (3+1) punkti un labākā spēlētāja gods), Cēsīs ar 6:4 pārspēja komandu "Lekrings 1" (Brutāna kontā divi goli), savā laukumā ar 6:5 pārspēja "Lielvārdi/Fans" (Brutānam divi goli), ar 11:6 pieveica FK "Madona" (Brutānam 6 (4+2) punkti un labākā spēlētāja balva), kā arī ar 12:7 uzvarēja FBK "SĀC" (Brutānam 3 (1+2) punkti). Ar sezonas pirmajās septiņās spēlēs gūtiem 19 (13+6) punktiem Mareks Brutāns savā komandā kļuva par rezultatīvāko spēlētāju.

 

Sporta Punkts balvas ieguvēji 2017./2018.g. sezonā

MĒNESIS

SIEVIEŠU 1. LĪGA

VĪRIEŠU 1. LĪGA

Oktobris

Linda Jēgere (Irlava/Tukums)

Mareks Brutāns (LU/FS Masters)

 

MY FLOORBALL

SF
JUGLASCIEMS