"Valmiera" atgūstas Ogrē

12.11.2017

img_0508.jpg

"EuroFloorball Cup 2017" fināliste FBK "Valmiera" pēc šī starptautiskā turnīra ELVI florbola līgā vīriešiem piedzīvoja divus zaudējumus pēc kārtas. Tikai šovakar valmierieši atguva uzvaras garšu, viesos ar 9:5 pārspējot līgas pastarīti "Ogres Vilki". Rezultatīvākais ar četrām piespēlēm bija Ričards Eglītis.

 

FBK "Valmiera" florbolisti, kuri pagājušā mēneša vidū teicami startēja "EuroFloorball" kausa izcīņas turnīrā, kurā tika līdz finālam, pēc tam piedzīvoja divus zaudējumus ELVI līgā, atzīstot gan lielvārdiešu, gan cēsnieku pārākumu. Šovakar valmierieši viesojās pie turnīra debitantes "Ogres Vilki", bet jau 5. minūtē pēc ogrēniešu Stefana Roberta Dimzas un Riharda Zvirgzdiņa vārtu guvumiem nonāca zaudētājos ar 0:2. Perioda vidū pa golam iemeta valmierieši Aigars Belasovs un Kristiāns Kalniņš (2:2), tomēr pirms pirmā pārtraukuma minimāls pārsvars (3:2) bija ogrēniešiem. Otrajā trešdaļā viesiem sīvā cīņā izdevās pārņemt vadības grožus (5:4), bet izšķirošo pārsvaru Valmieras komanda guva tikai pēdējā periodā - 9:5.

 

Par labāko starp uzvarētājiem atzina Kristiānu Kalniņu, kurš šajā mačā guva savus pirmos vārtus Virslīgā. Rezultatīvākais viņa komandā ar četrām piespēlēm bija Ričards Eglītis, 3 (2+1) punkti Arnija Kuratņika kontā, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Ivo Balodis un Matīss Salmiņš. Labākā spēlētāja balvu Ogres komandā saņēma vārtsargs Edgars Engelbergs, kurš atvairīja 36 no 45 pretinieku metieniem. Stefana Roberta Dimzas kontā divi vārtu guvumi, bet Edgars Birkenfelds izcēlās ar 2 (1+1) punktiem. Pēc šīs uzvaras "Valmierai" turnīra tabulā ir 21 punkts un 3. vieta, bet "Ogres Vilki" pagaidām bez punktiem.

SF
JUGLASCIEMS