Sporta Punkts mēneša spēlētāji – Muravska un Blumfelds

17.02.2017

splogo.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu 1. līgas labākos spēlētājus janvārī. Par tādiem atzīti divi uzbrucēji - Juta Muravska no Kocēnu "Rubene 1" un Niks Blumfelds no "Lielvārdes/Fans". Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu "Sporta Punkts".

 

Sieviešu florbola komanda "Rubene 1" (Kocēni) ar Jutu Muravsku uzbrukuma smailē janvārī aizvadīja četras spēles, visās gūstot uzvaru. Kocēnietes savā laukumā ar 13:1 sakāva Rīgas "FK NND/RJTC" (Muravskas kontā divi vārtu guvumi), bet viesos ar 9:7 uzvarēja Cēsu "Lekringu" (Muravskai 6 (5+1) punkti un labākās spēlētājas balva), ar 8:3 pieveica "Irlavu/Tukumu" (Muravskai viens vārtu guvums), kā arī ar 9:8 pagarinājumā vēlreiz pieveica "Lekringu" (Muravskai 5 (4+1) punkti). Šosezon Juta piedalījusies 13 spēlēs, kuru laikā sakrājusi 50 (35+15) punktus, šobrīd viņa ir rezultatīvākā savā komandā, kā arī otrā labākā punktu guvēja visā līgā. Kocēnu "Rubene 1" ar 14 spēlēs izcīnītiem 36 punktiem ir kļuvusi par sieviešu 1. līgas līderi.

 

Arī vīriešu florbola komanda "Lielvārde/Fans" ar Niku Blumfeldu sastāvā pagājušajā mēnesī piedalījās četrās spēlēs, tieši tāpat tiekot pie četriem panākumiem. Lielvārdieši savā laukumā tikai pagarinājumā ar 9:8 pārspēja FK "Roja Rauda Print" (Blumfeldam uzvaras vārtu guvums un labākā spēlētāja tituls), viesos ar 10:4 sakāva Cēsu "Lekringu" (Blumfeldam divas rezultatīvas piespēles), ar 7:5 uzvarēja FK "Madona" (Blumfeldam 2 (1+1) punkti), kā arī savā laukumā ar 7:4 pieveica "Kuldīgu" (Blumfeldam četras rezultatīvas piespēles). Šosezon Niks piedalījies 19 spēlēs, kuru laikā savācis 39 (18+21) punktus. Šobrīd viņš ir otrais rezultatīvākais savā komandā, bet visā līgā - 13 labākais punktu guvējs. Komanda "Lielvārde/Fans" 23 spēlēs ieguvusi 57 punktus, kas tai ļauj būt turnīra līderes godā.

 

Sporta Punkts balvas ieguvēji 2016./2017.g. sezonā

MĒNESIS

SIEVIEŠU 1. LĪGA

VĪRIEŠU 1. LĪGA

Oktobris

Klinta Mārtiņjēkaba (Lekrings)

Elvijs Jankovskis (FK Ogres Vilki)

Novembris

Linda Dadajeva (FK Sala)

Edgars Ošiņš (RSU/Babīte)

Decembris

Paula Egle (Lekrings)

Krists Paulovičs (LU/FS Masters)

Janvāris

Juta Muravska (Rubene 1)

Niks Blumfelds (Lielvārde/Fans)

 

Sporta Punkts

JUGLASCIEMS