Pastarīšu duelī "Talsi/Irlava" pieveic "Bausku"

15.01.2017

talsi_irl_16.jpg

Šovakar Bauskā spēkiem mērojās abas ELVI florbola līgas vīriešiem pastarītes - FK "Bauska" uzņēma "Talsus/Irlavu". Talsu un Irlavas florbolistu apvienotā komanda mača pēdējā trešdaļā guva četrus bezatbildes vārtus un svinēja uzvaru ar 6:4, ar "hat-trick" kurzemnieku komandā izcēlās Krišs Treimanis.

 

FK "Bauska" un "Talsu/Irlavas" principiālajā cīņā rezultātu jau 3.minūtē atklāja talsinieks Krišs Treimanis (1:0), bet baušķenieks Romualds Paulovičs drīz vien atbildēja ar to pašu - 1:1. Neizšķirts (2:2) bija arī pēc pirmā perioda, bet otrās trešdaļas laikā vadībā ar 4:2 izvirzījās mājinieki - Bauskas florbolisti. Šo divu vārtu pārsvaru laukuma saimniekiem nosargāt nebija lemts, jo pēdējā periodā "Talsu/Irlavas" spēlētāji guva četrus bezatbildes vārtus un svinēja uzvaru ar 6:4.

 

Par labāko starp uzvarētājiem atzina Krišu Treimani, kurš šajā mačā izcēlās ar trim vārtu guvumiem. Pa 2 (1+1) punktiem sakrāja viņa komandas biedri Pēteris Freimanis un Jānis Ragovskis. Labākā spēlētāja balvu Bauskas komandā saņēma Edgars Lujāns, kurš ar rezultativitāti neizcēlās, pa 2 (1+1) punktiem viņa komandā Jānim Akmentiņam un Tomam Niedrem. "Talsi/Irlava", pateicoties trim izcīnītajiem punktiem, turnīra tabulā pakāpās uz 10. vietu.

JUGLASCIEMS