"Arēnā Rīga" tiks noskaidroti ELVI florbola līgas čempioni

08.04.2016

elvi_2016f.jpg

9. aprīlī "Arēnā Rīga" notiks Latvijas 23. čempionāta florbolā "ELVI florbola līgas" 2015./2016. gada sezonas gaidītākais pasākums - spēles par medaļām un čempionu kausiem. "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās vēl līdz 8. aprīlim turpinās biļešu iepriekšpārdošana uz šiem florbola svētkiem.

 

Jau kopš septembra vidus Latvijas labākie florbolisti lēja sviedrus ELVI florbola līgas regulārajā turnīrā un vēlāk izslēgšanas spēlēs, lai noskaidrotu tās komandas, kuras cīnīsies par Latvijas čempionāta medaļām.

 

ELVI florbola līgas sievietēm spēle par 3. vietu starp komandām FK "Ķekava" un "Rīgas Lauvas" notika jau 7. aprīlī, bet 9. aprīlī "Arēnā Rīga" norisināsies trīs spēles:

 

12:00 - ELVI florbola līgas sievietēm spēle par 1. vietu starp komandām "Rubene" (Kocēni) un FK "NND" (Rīga)

Sieviešu komandu finālā tiksies regulārā turnīra uzvarētājas "Rubene" un FK "NND", kas ļoti saspringtā pusfināla sērijā no tālākas cīņas par čempionu titulu izslēdza pēdējo divu sezonu sudraba medaļnieces - komandas "Ķekava" florbolistes. Visās četrās savstarpējās spēlēs starp "Rubeni" un FK "NND"šosezon pārākas bija kocēnietes, tiesa, divas cīņas noslēdzās tikai pagarinājumā.

 

15:00 - ELVI florbola līgas vīriešiem spēle par 3. vietu starp komandām "Lekrings" (Cēsis) un "Ulbroka/FS Masters"

Vīriešu komandu turnīra bronzu dalīs no troņa gāztā čempione "Lekrings" un strauji progresējošā "Ulbroka/FS Masters". Šosezon abās savstarpējās spēlēs uzvaru svinēja regulārajā turnīrā 2. vietu izcīnījušie ulbrokieši.

 

19:00 - ELVI florbola līgas vīriešiem spēle par 1. vietu starp komandām "Lielvārde" un "Mogo-RTU/Rockets" (Rīga)

Vakara kulminācija - vīriešu komandu fināls, kurā spēkus samēros regulārā turnīra pārliecinošā uzvarētāja "Lielvārde" un par pērnā gada izgāšanos finālā atriebties alkstošie "Mogo-RTU/Rockets" florbolisti. Regulārā turnīra savstarpējās spēlēs pretinieki uzvaras dalīja uz pusēm, turklāt tieši rīdzinieki bija tie, kura 22 spēlēs lielvārdiešiem sagādāja vienīgo zaudējumu pamatlaikā.

 

ELVI florbola līgas fināli līdzjutējiem piedāvās ne tikai saspringtas cīņas laukumā, bet arī izklaidējošu šovu spēļu starplaikos. Gaidāmi priekšnesumi no LU karsējmeitenēm, bundzinieka Kristera Hartmaņa, dziedātājām Aminatas un Madaras Grēgeres. Par muzikālo noformējumu visas dienas garumā rūpēsies dīdžejs GetDizzy.

 

ELVI florbola līgas izšķirošās spēles Latvijas galvaspilsētā šopavasar notiks arī tādēļ, lai mūsu florbola fani jau pierastu pie "Arēnas Rīga" plašumiem, kā arī pienācīgi to pieskandinātu ar līdzjutēju saukļiem un ovācijām, jo tieši tur gada nogalē, no 3. līdz 11. decembrim, norisināsies 11. pasaules čempionāta florbolā vīriešiem finālturnīrs. Arī 9. aprīlī jau varēsim just gaidāmā pasaules čempionāta auru, jo tieši šajā dienā "Arēnā Rīga" paredzēta pasaules čempionāta grupu izloze, tā notiks plkst. 17:30. Lai uzsvērtu to, cik nozīmīgs notikums būs pasaules čempionāts florbolā vīriešiem Rīgā, "Latvijas Pasts" tam par godu izdos speciālu pastmarku, kuras pirmās dienas zīmogošana arī notiks "Arēnā Rīga" tieši 9.aprīlī.

 

SIA "ELVI Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine: "Mazumtirgotājam ELVI vienmēr bijis svarīgi atbalstīt savējos – Latvijas iedzīvotājus, palīdzot sasniegt jaunus mērķus, gūt zināšanas vai piepildīt sapņus. Tieši tādēļ kopš 2015. gada ELVI ir kļuvis par Latvijas Florbola Virslīgas ģenerālsponsoru, atbalstot gan florbolistus, gan sporta veidu kopumā!"

 

Aicinām mediju pārstāvjus piedalīties arī bērnu zīmējumu konkursa "Uzzīmē savu Elvīti!" finālistu apbalvošanā, kas notiks pēc ELVI florbola līgas vīriešiem spēles par 3. vietu, apmēram plkst. 15:25. Vairāk informācijas par bērnu zīmējumu konkursu "Uzzīmē savu Elvīti!" skatiet šeit: http://www.elvi.lv/lv/lv/sanemot-vairak-neka-800-bernu-zimejumu-noskaidrots-jaunais-elvi-talismans.

 

Latvijas Florbola savienības prezidents Ilvis Pētersons līdzšinējo sadarbību ar ELVI vērtē ļoti pozitīvi un ir pārliecināts par veiksmīgu sadarbību arī nākamajās Latvijas florbola sezonās: "Tieši tas, ka ELVI kā vietējais uzņēmums ir "Par florbolu! Par savējiem!", veicina florbola attīstību Latvijā un arī popularizē Latvijas florbolu pasaulē. "ELVI florbola līgas" finālspēles "Arēnā Rīga" Latvijas Florbola savienībai būs viens no galvenajiem pasākumiem, gatavojoties pasaules čempionāta vīriešiem finālturnīram."

JUGLASCIEMS