"Talsi/Krauzers" mačā pret buldogiem pārtrauc zaudējumu sēriju

21.11.2015

talsi_2015u.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem pēc trijiem zaudējumiem pie uzvaras tikusi komanda "Talsi/Krauzers", kas šovakar savā laukumā ar 7:4 pieveica "Ķekavas Bulldogs" florbolistus, sagādājot ķekaviešiem jau septīto neveiksmi pēc kārtas. Talsenieku rindās ar 4 (2+2) punktiem izcēlās Krišs Treimanis.

 

Šovakar Talsos spēkiem mērojās divas turnīra tabulas lejasdaļas komandas - "Talsi/Krauzers", kas bija zaudējusi trīs pēdējās mačos, uzņēma "Ķekavas Bulldogs" florbolistus, kuri uzvaras garšu nebija jutuši jau sešās spēlēs pēc kārtas. Pirmais periods pagāja bez vārtu guvumiem, bet otrās trešdaļas sākumā rezultātu atklāja talsenieks Deivids Barkovskis – 1:0. Spēles vidū pēc ķekavieša Klāva Jansona metiena rezultāts kļuva neizšķirts – 1:1. Otrajā pārtraukumā labākā noskaņojumā gan devās talsenieki, kuriem bija izdevies vēlreiz izvirzīties vadībā – 2:1. Piecas minūtes pirms pamatlaika beigām rezultāts atkal bija neizšķirts – 4:4, tomēr 56.minūtē Talsu komandas rezultatīvākais spēlētājs Krišs Treimanis realizēja soda metienu (5:4), bet atlikušajā laikā vēl pa vārtiem mājinieku labā guva Deivids Barkovskis un Matīss Jansons – 7:4.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Deivids Barkovskis, kuram šajā mačā 3 (2+1) punkti. Rezultatīvāks par viņu ar 4 (2+2) punktiem bija Krišs Treimanis, 2 (1+1) punkti Mārtiņa Maķevica kontā. Par labāko starp ķekaviešiem atzina vienu vārtu autoru Klāvu Jansonu, pa 2 (1+1) punktiem savāca Ralfs Orste un Vladislavs Čerņavskis. "Talsi/Krauzers" pēc šīs uzvaras ar 14 punktiem pakāpās uz 7.vietu turnīra tabulā.


SF
JUGLASCIEMS