"Mogo-RTU/Rockets" ar šosezon lielāko starpību sakauj "Bausku"

04.10.2015

mogo_2015b.jpg

Līdz šim vakaram ELVI florbola līgas vīriešiem jaunajā sezonā bija palikusi viena komanda, kura nebija piedzīvojusi zaudējumu - "Bauska". Šovakar baušķenieki savā laukumā nevis vienkārši zaudēja "Mogo-RTU/Rockets" florbolistiem, bet cieta sagrāvi ar 5:17. Uzvarētāju labā 10 (6+4) punktus guva Gvido Lauga, kļūdams par rezultatīvāko Virslīgā.

 

"Mogo-RTU/Rockets" pēc vakardienas zaudējuma savā laukumā Kocēnu "Rubenei" ba pamatīgi nokaitināta, bet uz savas ādas to izjust nācās "Bauskas" florbolistiem, kuri šovakar bija mājinieku lomā. Jau pirmo triju minūšu laikā rīdzinieki izvirzījās vadībā ar 3:0, bet pēc pirmā perioda viņiem bija divu vārtu pārsvars – 6:4. Atlikušajās 40 minūtēs baušķenieki guva vēl tikai vienus vārtus, kamēr "Mogo-RTU/Rockets" otrajā periodā piecus, bet pēdējā – sešus, svinot ļoti pārliecinošu uzvaru ar 17:5.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina vārtsargu Andi Blindu, kurš atvairīja 33 pretinieku metienus. Rīdzinieks bija Gvido Laugu guva 10 (6+4) punktus, līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā panākdams kocēnieti Ati Stepānu – 13 (8+5) punkti. Pa trim punktiem viņa komandā savāca Kārlis Krastiņš, Miķelis Dravnieks un Jānis Boroduška, bet Maksimam Černovam divi goli. Labākā spēlētāja balva Bauskas komandā tika vienu vārtu autoram Pēterim Zeltiņam, bet rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Romualds Paulovičs. "Mogo-RTU/Rockets" pēc šī panākuma pakāpās uz turnīra tabulas 5.vietu.

SF
JUGLASCIEMS