Buldogi atspēlējas no "-5" un uzvar "Kuršus"

04.10.2015

bulldogs_2015.jpg

Tikai pirms divām nedēļām sākās ELVI florbola līgas vīriešiem jaunā sezona, bet vairs nav nevienas komandas, kas nebūtu izcīnījusi uzvaru. Šodien "Ķekavas Bulldogs" savā laukumā uzņēma Liepājas "Kuršus" un, lai arī spēles vidū vēl zaudēja ar 3:8, tomēr svinēja savu pirmo uzvaru papildlaikā ar 10:9 (ET), izšķirošais gols Everta Emīla Gertsona kontā.

 

"Ķekavas Bulldogs" florbolisti, pirms šīsdienas spēles savā laukumā pret Liepājas "Kuršiem", bija zaudējuši abos mačos, paliekot bez punktiem. Ne mazāk kareivīgi bija noskaņoti liepājnieki, kuri sezonu sāka ar uzvaru, bet divos nākamajos mačos atzina pretinieku pārsvaru. Spēles pirmajā pusē viss veidojās par labu "Kuršiem" – jau 2.minūtē Ričards Dēvits atklāja rezultātu (1:0), 16.minūtē viesi bija ieguvuši piecu vārtu pārsvaru – 6:1, bet pirmo periodu noslēdza ar samērā drošu pārsvaru (6:2). 32.minūtē Liepājas komanda vēlreiz atjaunoja piecu vārtu handikapu (8:3), bet pirms pēdējās trešdaļas tai atkal bija četru vārtu pārsvars – 8:4. Trešais periods visu sagriez a ar kājām gaisā - "Ķekavas Bulldogs" iemeta piecus golus, kamēr viesi tikai vienu, Everts Emīls Gertsons izlīdzinājumu ar precīzu metienu panāca jau 50.minūtē (9:9), bet trešdaļas otrajā pusē neviena no komandām pie vārtu guvuma netika – pagarinājums. Papildlaika 3.minūtē vēlreiz izcēlās ķekavietis Gertsons, ar trāpīgu metienu nodrošinot komandai "Ķekavas Bulldogs" pirmo uzvaru un divus punktus turnīra tabulā – 10:9.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma mača varonis Everts Emīls Gertsons, kuram šajā spēlē divi svarīgākie goli. Rezultatīvāki par viņu bija Oskars Repke un Gints Klēģers – pa četriem punktiem katram, un Matīss Jansons ar trim piespēlēm. Mar labāko starp liepājniekiem atzina vārtsargu Mārtiņu Saulīti, kurš atvairīja 26 pretinieku metienus, bet rezultatīvākie bija Kārlis Pupils ar 3 (1+1) punktiem un Gints Siliņš ar diviem goliem. Komandai "Ķekavas Bulldogs" šis panākums gan neļāva pamest turnīra tabulas pēdējo vietu.

SF
JUGLASCIEMS