FK "Rīga" atspēlējas un pieveic talseniekus

03.10.2015

riga_2015b.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem pie otro uzvaru izcīnījusi FK "Rīga", kas šovakar viesos atspēlēja četru vārtu deficītu un bija pārāka par "Talsiem/Krauzeru" ar 10:8. Uzvarētāju rindās ar 6 (5+1) punktiem izcēlās Toms Bitmanis.

 

Talsos notikušo maču pret FK "Rīga" lieliski uzsāka "Talsi/Krauzers". Jau pirmajā periodā divi Kriša Treimaņa un vieni Mārtiņa Maķevica goli deva mājiniekiem ievērojamu pārsvaru – 3:0. Spēles vidū Talsu komandas pārsvars sasniedza pat četrus vārtus – 4:1, bet tad kārtīgus apgriezienus ieslēdza "Rīga" ar Tomu Bitmani uzbrukuma smailē. Vēl otrā perioda laikā rīdzinieki ne tikai izlīdzināja rezultātu, bet pat izvirzījās vadībā ar 6:5. Pēdējā trešdaļā FK "Rīga" savu pārsvaru vēl nedaudz palielināja un svinēja smagi nākušu uzvaru ar 10:8.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās vienas rezultatīvas piespēles autors Jānis Klestrovs, bet galvenie punktu guvēji viņa komandā bija Toms Bitmanis ar 6 (5+1) punktiem, Edijs Hammers ar "hat-trick" un Lauris Zaicevs ar 3 (1+2) punktiem. Labākā spēlētāja balvu Talsu komandā saņēma Krišs Treimanis, kuram arī 6 (5+1) punkti, 3 (1+2) punkti viņa komandā Mārtiņam Lapsiņam. FK "Rīga" šajā mačā izcīnīja trīs punktus, kas tai ļāva pakāpties uz 6.vietu turnīra tabulā.

SF
JUGLASCIEMS