"Cēsu alus/Lekrings" vēlreiz pārspēj "Lielvārdi"

20.12.2014

lekrings_2014ch.jpg

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā 11.uzvaru izcīnīja "Cēsu alus/Lekrings", kas, lai arī nebija optimālajā sastāvā, viesos ar 7:6 pieveica "Lielvārdi". Labākā spēlētāja godā vārtsargs Anrijs Vents, kurš atvairīja 17 pretinieku metienus.

 

Čempionāta atklāšanas mačā "Cēsu alus/Lekrings" savā laukumā uzvarēja "Lielvārdi" ar 5:4, bet šovakar lielvārdiešiem bija lieliska izdevība revanšēties, jo čempioni pie viņiem bija ieradušies bez vairākiem pamatsastāva spēlētājiem, kuru vietu bija ieņēmuši 1.līgas florbolisti. Tomēr tieši Cēsu komanda atklāja rezultātu un pirmo periodu uzvarēja ar 4:2. Otrajā trešdaļā laukuma saimnieki spēja panākt izlīdzinājumu (5:5), tomēr pēdējās 20 minūtēs nedaudz veiksmīgāki bija viesi, kuri guva par vieniem vārtiem vairāk. "Cēsu alus/Lekrings" svinēja smagi nākušu, bet ļoti svarīgu uzvaru ar 7:6, kas turnīra tabulā tai ļauj dalīt pirmo vietu kopā ar "Mogo-RTU/Rockets".

 

Par labāko spēlētāju uzvarētu sastāvā atzina vārtsargu Anriju Ventu, kurš atvairīja 17 no 23 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie viņa komandā bija Andris Rajeckis ar 3 (2+1) punktiem, kā arī Pauls Erembots, kurš guva divus vārtus. Par labāko Lielvārdes komandā atzina vienu vārtu autoru Aivi Kusiņu, bet rezultatīvākais ar četriem gūtiem vārtiem bija Artis Savins. Kristeram Puķītim 2 (1+1) punkti, pa divām piespēlēm Sandrim Virsnītim un Tomam Akmeņlaukam.

 

Videointervijas: ŠEIT

 

"Lielvārde" – "Cēsu alus/Lekrings" 6:7 (2:4, 3:1, 1:2)


JUGLASCIEMS