"Kurši" mēģinās klupināt cēsniekus, dāmas sāk 2. apli

26.10.2014

003.jpg

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā "Ulbroka/FS Masters" uzņems "Valmieru/ViA", bet Liepājas "Kurši" savā laukumā centīsies sagādāt pirmo zaudējumu "Cēsu alum/Lekringam". Sieviešu Virslīgas turnīrā sāksies otrā apļa spēles – FK "Ķekava" uzņems Kocēnu "Rubeni", bet RSU - "Ķekavas Bulldogs".

 

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

 

Pulksten 15:30 "Ulbroka/FS Masters" – FBK "Valmiera/ViA" (Ulbrokas sporta kompleksā)

"Ulbroka/FS Masters" (4.v.) turnīra sešās spēlēs izcīnījusi četras uzvaras. Iepriekšējā mačā ulbrokieši savā laukumā ar 11:7 pārspēja "Talsus/Triobet". Rezultatīvākie Ulbrokas komandā ir Edžus Ceriņš ar 19 (11+8) punktiem, Aināram Juškēvičam 17 (11+6) punkti.

FBK "Valmiera/ViA" (5.v.) aizvadījis sešas spēles, četrās no tām izcīnīta uzvara. Pēdējais no panākumiem tika svinēts pagājušajā nedēļā, kad valmierieši viesos ar 7:5 pārspēja "Pārgauju". Rezultatīvākais Valmieras komandā ar 12 (6+8) punktiem ir Mārtiņš Broks, viņam seko Ints Vilks ar 10 (5+5) punktiem.

 

Pulksten 17:00 "Kurši" - "Cēsu alus/Lekrings" (Liepājas OC)

Liepājas "Kurši" (7.v.) sešās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras, bet iepriekšējā mačā, spēlējot viesos, ar 6:7 atzina FK "Rīga" pārākumu. Labākais punktu guvējs Liepājas komandā ir Gints Siliņš – 11 (3+8), Kristapam Ošam-Ervicam, Oskaram Bergmanim un Kasparam Klameram pa 9 pnktiem.

"Cēsu alus/Lekrings" (3.v.) Latvijas čempionātā cīnās simtprocentīgi – sešas uzvaras sešās spēlēs. Vakar cēsnieki viesojās Stalbē, kur guva pārliecinošu panākumu mačā ar slimību un traumu novājināto "Pārgauju" – 13:3. Rezultatīvākais starp cēsniekiem ar 13 (9+4) punktiem ir Aleksandrs Abramovs, Andrim Rajeckim un Andrim Malkavam pa 12 punktiem. Abi Cēsu komandas vārtsargi ieņem vietu turnīra labāko trijniekā – 2.vietā Normunds Krūmiņš (85.71%), 3.vietā Anrijs Vents (85.11%).

Spēles tiešraide: ŠEIT.

 

 

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

 

Pulksten 18:00 FK "Ķekava" – "Rubene" (Ķekavas sporta namā)

FK "Ķekava" (3.v.) trijās pirmā apļa spēlēs izcīnījis tikai vienu uzvaru, bet šīsdienas pretiniecēm piekāpās ar 3:8. Rezultatīvākā Ķekavas komandā ar 5 (3+2) punktiem ir Gundega Vancāne, bet Ievai Jurkānei 4 (1+3) punkti.

Kocēnu "Rubene" (1.v.) čempionātu sākusi ar trim uzvarām, iepriekšējā mačā kocēnietes, spēlējot viesos, ar 5:1 uzvarēja RSU florbolistes. "Rubenes" spēlētājas Zeltīte Bankava ar 11 (2+9) punktiem un Edīte Bankava ar 10 (7+3) punktiem ir rezultatīvākās visā līgā. Kocēnu komandas vārtsardze Ilga Jēkabsone ar 90.70% atvairītu metienu ir labākā visā Virslīgā.

 

Pulksten 19:30 RSU – "Ķekavas Bulldogs" (Rīgas OSC)

RSU (4.v.) florbolistes šajā čempionātā pie uzvarām vēl nav tikušas. Zaudēts arī šīvakara pretiniecēm – Ķekavā tika piedzīvota neveiksme ar 4:6. Trīs studentes guvušas pa 4 punktiem – Aija Kuncīte, Ulrika Skakovska un Sabīne Dronka.

"Ķekavas Bulldogs" (2.v.) uzvarējusi divās no trim spēlēm, pēdējais panākums tika svinēts papildlaikā, kad ar 5:4 izdevās pieveikt "Ķekavu". Divas ķekavietes guvušas pa 8 rezultativitātes punktiem – Inga Ametere un Līga Vancāne. "Ķekavas Bulldogs" vārtsardze Sintija Bane atvairījusi 85.94% pretinieču metienu, kas ir otrais labākais rezultāts līgā.

SF
JUGLASCIEMS